Allt om hotell – en guide i övernattning

Straand Hotel & Resort Vrådal

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Straand Hotel & Resort Vrådal

Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal är Telemarkens äldsta hotell och perfekt för den som söker en aktiv avkoppling. Straand Hotel är känt för sitt breda utbud av aktiviteter och för sitt välrenommerade kök. Här kommer ni att få en skön vistelse.

Se priser och boka

 

Quality Straand Hotel & Resort ligger i Vrådal, en vacker turistbygd som bjuder på upplevelser och aktiviteter året om. Hotellet har ett eget ridcenter och nere vid vattnet ligger Straand Sommarland. Här hittar du även den gamla veteranbåten M/S Fram. 

Hotellet har 125 rum, 2 restauranger, 2 barer och konferensavdelning för 400 personer, öppen spis, swimmingpool och stor terrass.

Det hela började 1864 då Kari och Olav Straand etablerade busstation med pensionat på platsen. Snart spred sig ryktet om Familjen Straands generositet och än i dag, nästan 150 år senare driver de hotellet.

I hotellets hjärta finns det gamla vardagsrummet bevarat med sina antikviteter, ursprungliga möbler och timrade väggar. Det är en naturlig samlingsplats med välkomnade atmosfär. Här finns något för alla vare sig som du vill koppla av en stund för dig själv eller umgås med familj och vänner.

Konferens

Quality Straand Hotel & Resort har en utmärkt konferensavdelning med Vrådalssalen som med sina 660 kvadratmeter tar emot 400 gäster.

Quality Straand Hotel & Resort har en utmärkt konferensavdelning. Störst är Vrådalssalen som med sina 660 kvadratmeter tar emot 400 gäster. Rummet kan delas upp i flera mindre rum och anpassas efter sällskapets storlek. Det finns även flera mindre mötesrum och 18 st. grupprum. 

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer.

Förutom toppmodern utrustning för ljus, ljud, bild och luft har vi även tänkt på att ha enkel tillgång till salarna för riggning och förberedelser.

Utanför konferens och mötesrummen finns vår energidepå. Här serverar vi kaffe, fika och lättare maträtter i pauserna. Energi är viktigt för att alla ska orka göra ett bra jobb.

Se priser och boka

Quality Straand Hotel & Resort

Kviteseidvegen 1698 3853 Vrådal Norge Telefon: +47 35 06 90 00
Fax: +47 35 06 90 01

Välj en hotellkedja