Allt om hotell – en guide i övernattning

Spa & Resort Strömstad

[Total: 2    Average: 3.5/5]
Quality Resorts

Quality Spa & Resort Strömstad

Strömstad, Sverige

Quality Spa & Resort Strömstad ligger på Nötholmen i Strömstad,10 meter från havet och en härlig promenad från centrum. Här är lätt att njuta och koppla av, oavsett om du är på semester, romantisk weekend eller reser i affärer.

Quality Spa & Resort Strömstad är rena rama skärgårdsidyllen. Solvarma klippor och blommande ljung omger denna designpärla till hotell. Med sin intressanta och utmanande arkitektur, är detta hotell rätt för de som gillar något utöver det vanliga.

Konferenslokaler 10 meter från havet.

Det viktigaste av allt är dock att detta är ett hotell som erbjuder alla bekvämligheter. Våra gäster besöker oss för de fina möjligheterna att spela golf och segla, men också på grund av hotellets utsökta restaurang, exotiska miljö och avkopplande spa.

Hos oss får du  den svenska västkusten och allt vad det innebär. Ta med tjejgänget, svensexan eller flickvännen  på en spännande helg med spa-behandlingar, segling och en golfrunda. Vi kallar det aktiv avkoppling.

Restaurang ABC Stromstad
Restaurang ABC

Quality Spa & Resort Strömstad har en helhetssyn på hälsa och välbefinnande. Detta märks även i vår restaurang ABC.

På en grund av lokala råvaror, skapar vi spännande och nyskapande rätter inspirerade av kulinariska traditioner från både Asien och Kalifornien. Därav namnet ABC, Asiatiskt Bohuslän California.

Restaurangen rymmer 400 personer och har en uteservering med plats för 300 personer. Dessutom har vi tre barer där du kan koppla av före eller efter middagen.

Detta är en restaurang med ambitioner att fungera för olika slags evenemang: romantiska möten, konferenslunch, ”after beach” eller julfester.

Öppettider

Frukost
Måndag – Fredag
kl. 07.00 – 09.30
Lördag – Söndag
kl. 08.00 – 10.30

Lunch
Måndag – Fredag
kl. 12.00 – 14.00
Lördag
kl. 12.00 – 15.00
Söndag
kl. 11.00 – 15.00

Middag
Måndag – Torsdag
kl. 18.00 – 22.00
Fredag – Lördag
kl. 18.00 – 23.00
Söndag
kl. 18.00 – 20.00

Lobbybaren
Måndag – Torsdag
kl. 11.00 – 24.00
Fredag – Lördag
kl. 11.00 – 01.30
Söndag
kl. 12.00 – 21.00

Stromstad
Konferens i Strömstad

Quality Spa & Resort Strömstad vet att en konferens kräver mer än god planering. Vår professionella personal har lång erfarenhet och kompetens i genomförandet av framgångsrika konferenser. Vi löser problemen innan de uppstår så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

En konferens på Quality Spa & Resort Strömstad bäddar för många möjligheter. Strömstad och Bohuslän kan också erbjuda en rad aktiviteter som ger ny inspiration och en paus från en krävande konferens.

Vi kan ta emot 500 gäster i vårt största konferensrum och vi hittar lösningar för de flesta evenemang.

Hos oss kan du koppla av i vår spa-anläggning på 2000 m2 eller avnjuta en måltid med dina kollegor på vår charmiga uteservering. Vad sägs om en cykeltur eller båttur i det vackra landskapet, kompletteras med en skaldjurskväll på en egen ö? Det finns många möjligheter att göra konferensen till en spännande och oförglömlig upplevelse.

 

Quality Spa & Resort Strömstad

Kebalvägen 229 45240 Strömstad Sverige Telefon: +46 (0)526 30 300
Fax: +46 (0)526 30 320

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet. Här kan du låna cyklar och få tips om bra joggingspår.

Välj en hotellkedja