Allt om hotell – en guide i övernattning

Spa & Resort Kragerø

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Spa & Resort Kragerø Stabbestad

Stabbestad/Kragerø, Norge

Quality Spa & Resort Kragerö ligger vackert placerat på Stabbestad endast ett par timmars biltur från Oslo. Det är ett av Norges flottaste spa- och golfhotell men skön natur och skärgård runt om hotellet. Perfekt för aktiva semestrar och mysiga weekends.

Quality Spa & Resort Kragerö bjuder på en unik hotellupplevelse i fantastiska miljöer. Utanför dörren ligger en stor strand och lite längre bort en 18-hålls golfbana. Innanför dörren finner du spännande skandinavisk design och sköna spaupplevelser.

Hotellet är ett av Norges snyggaste livsstilshotell, stilrent inrett med en avskalad och modern stil som andas harmoni.

Här kan du slappna av i vårt spa och njuta av gourmetmåltider i restaurangen, likväl som att spendera en aktiv semester med alla de möjligheter som bygden erbjuder. Här kan du spela golf, simma och bada, promenera, cykla, rida ta en tur på sjön och mycket mer.

Vi vet att en lyckad konferens kräver planering, smidighet och bra teknisk utrustning. I våra specialdesignade konferenslokaler får du de bästa förutsättningarna för kreativa och minnesvärda arrangemang. Givetvis hjälper vi till att skräddarsy olika passande aktiviteter kring din konferens.

Mötesrum

Hotellet har en konferensavdelning med flexibla rum och modern utrustning.

Restaurang

Hotellet har en utmärkt restaurang. Här kan du njuta av goda måltider.

Adress till Quality Spa & Resort Kragerø

3788 Stabbestad/Kragerø Norge Telefon: +47 35 97 11 00
Fax: +47 35 97 11 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.   

Välj en hotellkedja