Allt om hotell – en guide i övernattning

Spa & Resort Holmsbu

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Spa & Resort Holmsbu

Holmsbu, Norge

Quality Hotel & Spa Holmsbu öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell. Vackert beläget mellan fjordarna Holmsbu och Rödtangen bildar hotellet sin egen lilla värld. En oas för avkoppling och eftertanke men även för olika aktiviteter.

Quality Hotel & Spa Holmsbu ligger sagolikt vackert bland mjuka sandstränder och pittoreska sjöbodar. Hotellet har en egen strand, brygga och gästhamn. Det passar perfekt för dig som vill komma nära naturen men ändå kunna njuta bekvämligheterna av ett designhotell med lyxigt spa. 

Vi erbjuder en estetisk helhetsupplevelse för både kropp och själ. Gå in i vårt spa och kom ut som en ny människa. Vi har 12 behandlingsrum, ångbastu och bastu med utsikt över fjorden. Kall bassäng, och bubbelpool inomhus och utomhus. Simbassäng, massageduschar och gym.

Hotellet har 52 rum och sviter. Resterande 131 rum ligger utspridda i små charmiga villor och sjöbodar. För den som vill komma hit med egen båt går det bra att lägga till vid gästbryggan. Från Oslo tar det ca en timma och femton minuter sjövägen.

World Travel Awards har korat Holmsbu till Norges bästa spahotell, vi hoppas att du också kommer att göra det.

I anslutning till vårt lyxiga spa har vi en modern konferensanläggning som kan ta upp till 250 gäster. Vårt konferens- och spakoncept ökar i popularitet och det är fler än vi som har förstått att avkoppling och aktivitet efter en konferens främjar motivation och gemenskap.

Här finns allt man kan önska sig, mer krävande motionsträning för den som önskar utmaning och skön avslappning för den som vill koppla av. Alla sinnen får njuta i det smakfullt designade hotellet. Du kan också strosa runt bland gallerier och sjöbodarna i Holmsbu, gå barfota i vattenbrynet och bara njuta av den vackra naturen.

Quality Spa Resort Holsmbu Restaurant
En kulinarisk upplevelse

Den vackra restaurangen på Quality Spa & Resort Holmsbu bjuder på en enastående kulinarisk upplevelse.

De stora fönstren mot havet ger en känsla av att vara nära naturen. Fisk och skaldjur är restaurangens specialiteter men vi bjuder även på en mer internationell meny med många läckerheter.

Thornerummet i Villa Holtnes kan bokas för privata sällskap.

Quality Spa Resort Holsmbu Konferens
Konferensanläggning

Quality Spa & Resort Holmsbu har en toppmodern konferensanläggning för alla behov. Här finns reception, öppna gemensamma utrymmen och sittgrupper som har utsikt mot fjorden. 

Mötesrummen kan anpassas för alla typer av möten, från stora koncernkonferenser till förtroliga lunchmöten i strandnära miljö. De stora rummen kan byggas om och delas upp efter behov medan de mindre är trivsamt inredda med alla bekvämligheter.

Efter en dag full med koncentration och arbete kan det vara skönt att återhämta sig och fylla på med energi. På Quality Spa & Resort Holmsbu kan vi skräddarsy ett konferens- och spapaket som gör att ni får ut det mesta under er vistelse här. Konferens, aktivitet och avkoppling som stärker motivation och gemenskap hos deltagarna.

Holmsbu Konferens erbjuder:

  • Övernattning
  • Frukost
  • your list item
  • Lunch
  • Middag
  • Konferensrum i unik spamiljö
  • Energipaus
  • Badrock och tofflor till låns
  • Entré till Holmsbu spa och fit/wellnesscenter

 

Quality Spa & Resort Holmsbu

Rødtangenveien 18 3484 Holmsbu Norge Telefon: +47 32 79 70 00
Fax: +47 32 79 70 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja