Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Skjærgården Langesund

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Skjærgården Langesund

Langesund, Norge

Längst ut i den vackra skärgården i Langesund ligger Quality Hotel & Resort Skjærgården. Här finns massor av aktiviteter för hela familjen. Den 4000 kvm stora badparken men härliga 30 grader året om och konserthuset Wrightegaarden.

Quality Hotel & Resort Skjærgården som är vackert beläget vid havet och erbjuder många olika rekreationsaktiviteter som är lämpliga för familjer, konferenser och fritidsgäster, inklusive ett utomhusområde som vetter mot skärgården.

I badparken är det 31 grader varmt i vattnet alla dagar under året vilket en känsla av att befinna sig i ett tropiskt paradis. Området har även en jacuzzi, bastu, ångbastu och solarier.

Barnfamiljer är välkomna och kan passa på och utnyttja det särskilda aktivitetsprogrammet under alla semestersäsonger. Området innefattar Norges största lekrum, en 57 meter lång rutschkana, barnfarm och barnbuffé under alla helger och skollov.

Quality Hotel & Resort Skjærgården bjuder även på många spännande upplevelser så som havsfiske, beach-party och olika kulturarrangemang i Wrightegaarden. Här finns verkligen något för alla!

Quality Hotel Resort Skjaergarden

Restaurang

Quality Hotel & Resort Skjærgården är känt för sitt kök. Här används närproducerade råvaror som skiftar efter säsong.

Kökets prägel är internationell med lokala specialiteter. Nytänkande och kreativitet genomsyrar rätterna som bjuder på spännande smakfusioner. Vi är stolta över att kunna nyttja naturens skafferi av goda råvaror i våra maträtter.

Quality Hotel & Resort Skjærgården har en à la carte restaurang med två stycken chambre separée. Här kan vi ta emot upp till 300 gäster. Till lunch serveras oftast en god buffé men det går även att få bordsservering om så önskas.

 

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Stathellevn. 35 3970 Langesund Norge Telefon: +47 35 97 81 00
Fax: +47 35 97 81 90

Välj en hotellkedja