Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Sarpsborg Grålum

[Total: 2    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Sarpsborg Grålum

Grålum, Norge

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo och är Norges största familje- och konferenshotell. Här ligger Superland ett aktivitetscentrum med gym, klättervägg, spa och hälsocenter, 4 swimmingpooler, bastu, ångbastu, skridskobana.

Som Norges roligaste hotell har vi en skojminister som berättar roliga skämt för våra gäster. Här ska man kunna leka sig till goda idéer genom skoj i Super Land.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger 50 minuter från Oslo. 2008 öppnade hotellet sitt aktivitetscenter Superland. Här finns garanterat massor av lek, spänning och äventyr för hela familjen.  

Är du redo för action? Här finns allt man kan önska sig i aktivitetsväg. Badanläggning, klättervägg, laserhall, minigolf. Spa och wellnesscenter. I närheten av hotellet ligger tre golfbanor och ett av Skandinaviens största golfcentrum inomhus.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger nära olika spännande attraktioner som museet Borgarsyssel, vattenfallet Sarpen och en av Norges mest imponerande herrgårdar, Hafslund.

Som ett av Nordens största aktivitets och konferenshotell kan vi arrangera konferenser för 2500 deltagare.

I restaurangen Østfoldstuene njuter du av frukost, lunch och middag.

 

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Bjørnstadveien 20 1713 Grålum Norge Telefon: +47 69 10 15 00
Fax: +47 69 10 15 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.  

Välj en hotellkedja