Allt om hotell – en guide i övernattning

Quality Spa & Resort Son

[Total: 0    Average: 0/5]
Quality Resorts

Quality Spa & Resort Son

Son ,  Norge

Quality Spa & Resort Son öppnade 2008 och är ett av Norges största spahotell. Det ligger vacker beläget i strandkanten med gångavstånd till idylliska Sons centrum. Upplev den hemtrevliga atmosfären präglat av ställets maritima historia.

Quality Spa & Resort Son ligger i den idylliska byn Son vid Oslofjorden, endast 40 minuter från Oslo. Hotellets unika atmosfär och interiör är präglat av byns maritima historia, vilket skänker en särpräglad känsla till ditt spa eller konferensbesök. 

På Quality Spa & Resort Son sätter vi sundhet och välbefinnande i fokus, både på våra 148 hotellrum och våra 16 konferensrum och inte minst i vårat spa. Vår restaurang har en fantastisk uteservering och vi har en egen gästhamn vid hotellet. Allt för att du ska få uppleva närheten till havet och naturen.

Vår 2000 kvm stora spaavdelninga bjuder på allt det senaste inom spateknik och behandlingar. Våra duktiga spaterapeuter anpassar olika behandlingar efter dina behov, allt du behöver göra är att välja behandling.

Quality Spa & Resort Sons restaurang Dock & Dine går i samma maritima stil som resten av hotellet. Det är en populär samlingsplats för hotellets gäster, båtfolk och lokalbor. 

Besök oss om du bara vill ta en kopp kaffe, ett glas vin eller bara komma och se på utsikten. Vi serverar à la carte varje dag, och anpassa menyer för konferenser och fester.

Vår nya uteservering är öppen under sommaren och är belägen på kajen med egen småbåtshamn.

MÖTESRUM
Hollendersalen: 150 personer
Octava: 50 personer
Sally: 20 personer
Vesle-Per: 20 personer
Utsikten: 10 personer
Pimpernell: 50 personer
Skutebauen: 60 personer
Kugrava: 20 personer
Bile: 20 personer

På Quality Spa & Resort Son är vi vana att arrangera olika typer av kurser, konferenser och event.

Vår konferensavdelning kan ta emot 150 personer. Våra 16 mötesrum har alla en fantastisk utsikt över havet vilket bjuder in till inspiration och kreativa möten. Rummen är alla funktionellt designade och utrustade med den senaste tekniken. Rummen har alla fått namn efter båtar och båtbyggare från Son.

Adress till Quality Spa & Resort Son

Hollandveien 1555 Son Norge Telefon: +47 64 98 48 00
Fax: +47 64 98 48 01

Välj en hotellkedja