Allt om hotell – en guide i övernattning

Spa & Resort Norefjell

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Spa & Resort Norefjell

Norefjell,  Norge

Quality Resort & Spa Norefjell är ett spännande spa och livsstilshotell beläget i vackra Norefjell. Bara en timmes biltur från Oslo kan du tillbringa en aktiv semester i Norefjells skidanläggning eller avkopplande helg på hotellets spa.

Det här är en spännande resort belägen i ett naturskönt fjällområde endast en timma från Oslo och Gardemoen. Hela trakten är som gjord för rekreation. Hotellet har en spännande arkitektur som bygger på detaljer från Norefjells natur och djurliv. 

Anläggningen erbjuder ski in – ski out, en 16 meter hög klättervägg inomhus, skridskobana, spa, pool och restaurang. På sommaren kan du simma i vår damm och spela volleyboll på stranden.

Hos oss kan du sitta i utomhusbubbelpoolen medan det snöar, en speciell känsla. Vi blev utsedda till Norges bästa Spa resort 2010 av World Travel Awards. Samma år vann vi även Award For Excellent Design.

Hotellet har en konferensavdelning med elva mötesrum och kan ta emot 300 konferensgäster.

I vår Restaurang Bøeseter hittar du hotellets bästa utsikt. Våra engagerade kockar jobbar för att hitta den perfekta kulinariska och sunda måltiden, oftast med lokal producerade råvaror. Maten ska smaka ypperlig och ge dig ork och energi.

Vår lobbybar är den perfekta mötesplatsen för en drink före middagen. Här kan du sitta på terrassen och njuta av eftermiddagssolen men en god kopp kaffe eller en kall öl.

Även spaavdelningen har en egen spameny som servera friska och sunda smårätter.

På Quality Resort & Spa Norefjell får du det bästa av det mesta. Vackra och spännande naturupplevelser, gott om olika friluftsaktiviteter, god mat och dryck och skön avkoppling i vårt spa. Sundhet och hälsa genomsyrar hela din vistelse hos oss.

Restaurant Boeseter
Restaurang Böeseter

Den bästa utsikten hittar du i vår restaurang Bøeseter, de stora fönstren släpper in gott om ljus och ger en luftig och spatiös atmosfär. Med dekorativa skärmväggar kan vi avskärma ett sällskap som vill sitta för sig själva vare sig det är en stor eller liten grupp. 

Våra kockar jobbar endast med färska råvaror för att skapa en måltid som är en kulinarisk upplevelse och ger kraft och energi. Avsluta dagen i vår fina restaurang högst upp på hotellet, omgiven av en strålande vacker utsikt.

Köket är flexibelt i förhållande till vad gästerna vill äta. Vid konferenser och event sätter vi oss gärna ner och pratat menyförslag med dig. Här serverar vi all ifrån buffé till galamiddagar.

Vi serverar en härlig ekologisk frukostbuffé med allt från ekologiska musliblandningar till ekologiskt kaffe, frukt och bröd.

Till lunch serverar köket en tvårättersmeny och en stor buffé med sallad, grönsaksrätter, varmrätt och lite sött att avrunda måltiden med.

Restaurant Boeseter Bath
FjellSPA

Välkommen till vårt fantastiska FjellSPA. Här finns allt för att du ska kunna slappna av och njuta av en skön ledig stund. Olika spabehandlingar, bad i friskt fjällvatten, massage med varma stenar och mycket mer. Upplev hur kroppen slappnar av och fylls med ny energi. 

Dela den här sköna känslan med dina vänner, familj eller kollegor. Vi kan ta emot 2-5 personer samtidig.  Ett härligt sätt att skapa nya gemensamma minnen på. Vi har även en speciell spaintroduktion för barn, men barnvänliga behandlingar som får dem att längta till nästa spavistelse. Vi har även ett speciellt spapaket för födelsedagar.

Vill du skämma bort dina anställda ska du boka in en konferens här. Vi kan skräddarsy spabesök och behandlingar, till ett paket som passar för just dig och dina behov.

Sätt dig själv i fokus med vårt Kom i form paket. Du bor hos oss i 3-5 dagar och får behandlingar med ultratoner, träning, aktiviteter, sund mat, coachning och motivation. Vi vägleder dig till en sundare vardag.

 

Quality Spa & Resort Norefjell

Bøeseter 3536 Norefjell Norge Telefon: +47 32 14 82 00
Fax: +47 32 14 82 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet. I juni 2011 blev vi det bästa Earth Hour Hotellet.

Välj en hotellkedja