Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Kristiansand

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Kristiansand, Norge

Quality Hotel & Resort Kristiansand är familjehotellet för en aktiv familjesemester. Granne med Kristiansand Djurpark och med gångavstånd till ett av Norges största köpcentra är detta barnvänliga hotell perfekt för en varierande och aktiv semester.

Som ett familjehotell, är vi anpassade för barn. På sommaren erbjuder vi underhållning för både unga och gamla med musik och fängslande liveshow.

Våra populära lekrum för barn har sin egen verksamhetsledare som ger dig en paus. Vi har också en barnbuffé. Efter en hektisk dag, luta dig tillbaka och titta på en bra film i vår bio. Vi kallas inte Barnens Hotell utan anledning.

Vi har aktivitetsledare i lekrummet och på lekplatsen för barnen och de äter en egen hälsosam barnbuffé. Live musik och show för både barn och vuxna.

Ett bra familjehotell tillgodoser både vuxna och barns behov. För de vuxna kan vi erbjuda en uppvärmd 25 meters simbassäng, strand med beachvolleyplan, och en närliggande 18-håls golfbana.

Ta ett uppfriskande dopp medan barnen leker i lekparken med linbana, klättring och mycket mer. Vi ser till att ditt besök hos oss är både skönt för dig och en spännande upplevelse för barnen. Unna dig en vistelse för hela familjen i vackra omgivningar.

Quality Hotel & Resort Kristiansand är mer än ett familjehotell. Det är södra Norges största konferenshotell med kapacitet för 550 deltagare, vi erbjuder företag och organisationer en smidig och problemfri konferens.

Vi minns inte dagar, men ögonblick. Ligg på den varma klippan, äta färska räkor, ta ett dopp i det uppfriskande havet och du kommer att minnas det för evigt.

Restaurant Sorlandsstuene
Restaurang Sørlandsstuene

Hotellets restaurang, Sørlandsstuene, är vida känd för sin söndagsbuffé. Buffén har aktivitetsledare för barn så de vuxna kan njuta i lugn och ro.

Vi serverar olika maträtter, inklusive en läcker à la carte-meny, som varierar med årstiderna.

Sørlandsstuene rymmer allt från intima middagar för två till stora fester för upp till 370 personer. Här kan du ordna bröllop, konfirmation, middagar och födelsedagar.

Quality Hotel Kristiansand Conference
Konferens i Kristiansand

Hotellet har en lång och god erfarenhet av att leda stora evenemang och konferenser med upp till 500 personer.

Quality Hotel & Resort Kristiansand, är med sina 210 rum, södra Norges största konferenshotell.

Hotellet genomgick våren 2007 en totalrenovering, och står idag som ett nytt och modernt konferenshotell. Hotellet har flest lokaler på bottenvåningen med konferensrum, reception, bar och restaurang.

Hotellet har en lång och god erfarenhet av att leda stora evenemang och konferenser med upp till 500 personer. Dessutom, kan vi arrangera stora evenemang för upp till 1.500 till 2.000 personer i södra hallen, som ligger bara 150 meter från hotellet.

 

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Sørlandsparken 4696 Kristiansand Norge Telefon: +47 38 17 77 77
Fax: +47 38 17 77 80

Välj en hotellkedja