Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Hafjell Øyer

[Total: 1    Average: 4/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Hafjell Øyer

Øyer, Norge

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger vid Hafjells Alpincenter och tre km från Underfossens Familjepark. Det perfekta läget för alla som önskar en aktiv semester eller en mysig weekend. Hotellet har även relaxavdelning, restaurang och konferensavdelning.

Quality Hotel & Resort Hafjell är ett charmigt fjällhotell som ligger ca 3 timmar från Oslo och bara 700 m från en av Norges största skidanläggningar Hafjell.

Efter en lång dag i Hafjell kan du slappna av i hotellets realxavdelning och njuta en god måltid i vår fina restaurang.

I Hafjell finns det gott om möjligheter till ett aktivt friluftsliv året om. Sommarhalvåret kan du klättra, fjällvandra, cykla, paddla m.m. I floden kan du både prova forsränning som ta en stillsam kanottur. Vintertid åker du utför och nedför, skidor, snowboardpark och bobbana är några av alla de vintersporter som området har att erbjuda.

Quality Hotel & Resort Hafjell har en stor konferensavdelning som kan ta emot upp till 1050 deltagare. Här är vi vana att arrangera alla typer av möten och konferenser. Vi blandar gärna in olika aktiviteter allt efter säsong och grupp. En konferens hos oss blir garanterat full med spännande upplevelser, kreativ höjd och inspiration.

Quality Hotel Resort Hafjell Restaurant
Restaurang Lauvsalen

I vår restaurang Lauvsalen kan du avnjuta en kulinarisk festmåltid från vår à la carte meny.

Här finns även buffé och temabaserade menyer. För att fira något särskilt kan du boka vårt chambre separée.

Quality Hotel Resort Hafjell Pool
Konferensavdelningen

Hotellet kan ta emot grupper med upp till 500 deltagare och själva konferensavdelningen kan ta emot 1050 deltagare.

Quality Hotel & Resort Hafjell har lång erfarenhet av att arrangera effektiva och minnesvärda möten och konferenser.

Konferensrummen är mycket funktionellt designade med konfort och toppmodern teknik i fokus. Vår professionella och engagerade personal hjälper dig att planera och genomföra hela arrangemanget.

Vi är stolta över att Quality Hotel & Resort Hafjell blev utvalt till det bästa Quality Resort när det gäller att arrangera kurser och konferenser år 2009. Den utmärkelsen fick vi av våra nöjda konferensgäster.

 

Quality Hotel & Resort Hafjell

2636 Øyer Norge Telefon: +47 61 27 77 77
Fax: +47 61 05 65 10

Välj en hotellkedja