Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Resort Fagernes

[Total: 1    Average: 3/5]
Quality Resorts

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes, Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i natursköna Valdres mitt i mellan Oslo och Bergen. Här bor du på vårt nyrenoverade hotell med vacker utsikt över fjorden. Hela området är som gjort för rekreation. I hotellet finns även en fantastisk relaxavdelning.

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger centralt beläget i vackra Valdres mellan Oslo och Bergen. Här finns Norges största friluftsmuseum och många möjligheter till ett aktivt friluftsliv med fjällvandring, fiske- och ridturer. 

Från hotellet kan du spegla dig i vattnet från Strandefjorden. Utanför hotellet finns allt en naturälskare kan drömma om. Cykelturer längst fjordstranden, fiskeutflykter till klara fjällvatten eller ridturer i storslagen norsk natur.

Många av traktens bondgårdar är öppna för besök för den som vill uppleva äkta bondromantik. Om vintern är Quality Hotel & Resort Fagernes perfekt för skidåkare. Här finns både längd och utförsåknings möjligheter.

Quality Hotel Resort Fagernes Matsal
Restaurang

På Quality Hotel & Resort Fagernes ska alla sinnen kittlas. Vår meny är komponerad av de bästa lokaltproducerade råvarorna. Här kan du verkligen få ”en smak av Valdres”.

Många av våra gäster möte upp på en drink i vår bar innan middagen. Här kan man njuta av en god apperitiff eller bara slappna av i den sköna stämning som råder. En stämning som stiger allt efter som kvällen framlider.

Den som önskar en lite lugnare miljö kan gott vistas i vår salong eller i vårt nya bibliotek. Slå dig ner med ett glas och en god bok.

Quality Hotel Resort Fagernes Konferens
Konferens

Quality Hotel & Resort Fagernes är ett av Norges främsta kurs och konferenshotell. Här kan vi ta emot 600 deltagare.

Vi har en toppmodern konferensavdelning med ljusa luftiga rum alla med utsikt över trädgården och utrustade med den senaste tekniken.

 

Quality Hotel & Resort Fagernes

Jernbanevegen 2901 Fagernes Norge Telefon: +47 61 35 80 00
Fax: +47 61 35 80 01

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.   

Välj en hotellkedja