Allt om hotell – en guide i övernattning

Selma Spa

[Total: 2    Average: 4.5/5]
Selma Spa +

Selma Spa+

Sunne, Sverige

Välkommen till Selma Spa i Sunne, ett av Nordens största spahotell. Med fokus på sport & wellness erbjuder vi en vistelse fylld av upplevelser. Njut av träning, spabehandlingar samt god mat och dryck. Ladda upp med en spaweekend i Värmland.

Hitta inspiration och lugn hos oss. Här i Sunne finns det mycket att göra oavsett om du vill vila upp dig eller uppleva några aktiva dagar.

Hotellet är väldigt stolt över sitt nya trädäck för utomhusträning. De rekommenderar hjärtligt ett tidigt morgonyogapass med utsikt över den vackra sjön Fryken.

På hotellet har vi ett fullspäckat schema med både fartfyllda och lugna träningspass. Precis utanför dörren har vi vandringsleder och fina löparrundor. Cyklingen är fantastisk, oavsett om du gillar landsväg eller mountainbike. Golfbanan likaså.

Det finns fina utflyktsmål, kultursevärdheter och shopping. Men det är också helt ok om du bara vill koppla av i en skön morgonrock eller njuta av deras härliga spabehandlingar.

Finns på Selma Spa+

Selma Spa Restaurang
Restaurang Smak

I restaurang Smak serverar vi a la carte eller en trerätters meny till middag. Till Lunch har vi en stor fräsch kallbuffé, samt en varmrätt. Vi har en stor ekologisk frukost.Vi har även en av regionens mest välsorterade vinkällare.

I anslutning till lobbyn finner du vår lounge. Här serveras en rad olika rätter från vår loungeneny såsom Ceasarsallad och Clubsandwish..

En plats att sitta ner och ta det lugnt i en mysig miljö. Ta en titt på vin- och aveclistan, de har ett brett utbud av vin, likör, konjak och whiskey.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Selma Spa Sunne Mys
Spa & Relax

Vi är ett av de ledande spahotellet i Norden, så sent som förra året blev vi utsedda till det bästa spahotellet.

Här i hos oss finns också fantastiska träningsmöjligheter med gym och i snitt 8 st ledarledda gruppträningspass om dagen. Precis utanför hotellet finns mountainbikeleder, längdskidspår och fina vägar för löpning.

Selma Spa har ett av de största utbuden av behandlingar i Norden, närmare 40 stycken. Hela 30 behandlingsenheter finns att tillgå och dessa är i sin tur uppdelade på två salonger.

Våra terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden, vilket våra gäster kan se som en säkerhet för att de ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov!

Öppettider

Måndag – Fredag
kl. 10.00 – 19.00

Lördag
kl. 09.00 – 19.00

Söndag
kl. 09.00 – 17.00

Selma Spa Sunne Konferens
Konferens & Möten

Hotellet har en konferensavdelning med flexibla rum och modern utrustning.

 

Adress till Selma Spa+

Sundsberg 68693 Sunne Sverige Telefon: +46 (0) 565 166 00
Fax: +46 (0)565 166 20

WE CARE

Selma Spa jobbar hårt för att minska vår miljöpåverkan när det gäller avfall, vatten och energiförbrukning samt koldioxid och transporter. Men de försöker också inspirera folk till ett hälsosammare liv, där de går eller cyklar istället för att ta bilen – och där ser de stor potential.

Välj en hotellkedja