Allt om hotell – en guide i övernattning

Farris Bad

[Total: 1    Average: 5/5]
Farris Bad

Farris Bad

Larvik, Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timmar från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med ena foten på land och en fot i vattnet, är det ett helt unikt och exklusivt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning.

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timmar från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med ena foten på land och en fot i vattnet, är det ett helt unikt och exklusivt spahotell med Skandinaviens största spaanläggningar på hela 2500 kvadratmeter.

Farris Bad är Norden största spa, och är det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineral källa. Varje dag bubblar friskt källvatten från 55 meters djup upp till källvattengrottan, mineralrikt och hälsobringade. 20 år tar det för vattnet på dess resa genom de renande moränlagren under bokskogen och slutligen upp till Farris Bad.

Farris Bad ligger bara 2 km från en av Norges finaste golfanläggningar, Larvik Golfklubb. Greenfee och starttid bokas i receptionen på Farris Bad. De har ett prisvärt boende paket som inkluderar greenfee.

Konferens

Allt som oftast ligger mötesrum och hörsalar där ljuset är som sämst och utsikten är minimal. En korridor, en källare, en vind utan fönster? Inte på Farris Bad.

I den stora festsalen, Kildesalen har du en havsutsikt som du inte har sett förut. Detsamma gäller för Boardroom. Alla mötesrummen och mingelområden präglas av solljus, frisk luft och stora fönster. På ett dynamisk spa-hotell är det självklart att teknikten fungerar perfekt. Alla rummen är riggade med den senaste tekniska utrustningen, överallt finns det trådlöst Internet.

De  kan bygga upp biograf, dansgolv och scen. Vill du köra in bilar i Kildesalen går det att ordna. Farris SPA Fixar det!

SPA

Farris Bad är Norden största spa, och är det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineral källa. Varje dag bubblar friskt källvatten från 55 meters djup upp till vår källvattengrotta, mineralrikt och hälsobringade. 20 år tar det för vattnet på dess resa genom de renande moränlagren under bokskogen och slutligen upp till Farris Bad.

SPA’t  fokuserar på fysisk och mental träning, kost och behandlingar. Här är de yttre och inre lugn. Bra information och erfarna terapeuter ser till att du blir väl omhändertagen. Interiören är till stor del består av Larvik det vackra samspelet med havet och stranden utanför ger en unik spaupplevelse.

I Farris Bad spa hittar du Mineralspa, källvattengrotta, tepidarium, mjuk bastu, ört bastu, finsk bastu, kallbad, fotbad, tropiska duschar, duschgrotta, massagebassäng, fjord bastu, varmbad, jacuzzi, knepis pool, flotaing och egen dambastu. Därtill 18 specialdesignade behandlingsrum ett välutrustat gym och en yoga/pilatessal.

Restaurang

Vår fransk-inspirerade restaurang tar dig med på en kulinarisk resa där fantastiska smakupplevelser serveras i en läckert inredd restaurang.

De färska råvarorna inskaffas lokalt, både till sjöss och från Norges köksträdgård – Vestfold. De serveras med lekfullhet, generositet, kärlek och vår egen identitet. Det är hälsosammare, det smakar bättre och det smakar mer.

Restaurangen ligger i hjärtat av hotellet med en fantastisk utsikt över Larviks Fjordens horisont. De har plats för 200 personer i restaurangen.

Strandterrass
På strandterrassen kan du njuta av säsongens ekologiska frukost, utsökt lunchbuffé, reservera plats för hela din grupp till en saftig grillbuffé – eller sjunka ner i en av lounge stolarna och bara njut av en kall dryck en varm sommardag.

Det finns ett tak över stora delar av terrassen med värmelampor för dem sena kvällar. Det finns plats för 80 personer på vår strandterrass/utomhus bar.

Vår festsal – Kildesalen
I den underbara Kildesalen dukas det upp till fest för upp till 300 personer, antingen med långbord eller runda bord. Med vita dukar och servetter i linne, blomsterarrangemang och elegant service. Det finns också möjlighet att ha en bar i rummet, en scen, dansgolv och tillhörande standard teknisk utrustning.

Water Lounge Bar
Water Loungen är alltid levande, i rörelse, precis som en källa.

I The Waterside Lounge kan du ta ett informellt affärsmöte under dagen, eller slappna av med en ”After Work”, efter en hektisk arbetsvecka, eller njuta av en stilla drink på kvällen med en skön chill-out musik i bakgrunden.

Ta en kopp te, ett glas vin, äta läckra tilltugg. På barmenyn finns ett varierat utbud av internationella och sofistikerade drinkar, high-end konjak, armagnac, whisky, grappa, champagne och mycket mer.Fråga våra kunniga bartenders och du kan hitta din nya favorit dryck. Det serveras ofta med en twist.

Öppettider
(hela dagen)

Lunch
kl. 11:30 – 15:00
(söndag 12:00 – 17:00)

Middag
kl. 18:00 – 22:00

Adress till Farris Bad

Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik Norge Telefon: +47 33 19 60 00
Fax: +47 33 19 60 01

Välj en hotellkedja