Allt om hotell – en guide i övernattning

Aronsborgs Konferens

[Total: 1    Average: 4/5]
Aronsborg

Aronsborgs Konferens hotell Bålsta

Bålsta – Stockholm, Sverige

Aronsborg är inte en ombyggd herrgård eller ett maskerat stadshotell. Redan vid första spadtaget visste vi vad Aronsborg skulle bli – en unik mötes- och eventanläggning, projekterad och planerad exakt för sitt ändamål.

Som mötes- och eventanläggning är Aronsborg något helt unikt. Bara det att vi kan hantera grupper med allt mellan 2 och 500 personer är unikt i sig. Ännu mer unikt är alla möjligheter att anpassa våra möteslokaler och miljöer för vilket ändamål som helst – allt från mindre runda-bords-möten till stora kongresser, stämmor eller produktlanseringar.

Aronsborgs Event Court med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar är en unik och anpassningsbar mötes- och arrangemangsarena. Vår Event Court kan snabbt byta skepnad, allt från klassisk mötesmiljö, utställningsarena, eventlokal, restaurangmiljö till matlagningsarena med 12 köksöar. Möjligheterna är näst intill oändliga.

Aronsborgs filosofi, eller credo om man så vill, är ”Kärlek, omtanke och choklad”. Allt vi gör på Aronsborg genomsyras av detta credo. Kärlek och omtanke står för att vi vill vara äkta i våra möten med dig som gäst och för att vi uppriktigt älskar ge bra service. Service och värdskap är våra absolut viktigaste ingredienser för att du ska trivas och vilja komma tillbaka till oss. Choklad symboliserar vår profil vad gäller sinnesstimulans i form av inredning, smaker och dofter.

Chokladskola
Tillverka dina egna chokladtryfflar och praliner i vår Chokladskola. En av de populäraste aktiviteterna på Aronsborg är vår Chokladskola.I vår Event Court, vid våra matlagningsöar, kan upp till 72 personer lära sig tillverka och smaksätta chokladtryfflar och praliner samtidigt som man lär sig intressanta fakta om chokladens underbara värld.

Vår köksmästare har även specialkomponerat en flerrätters meny där kakao är en ingrediens i alla rätter. Boka och upplev ljuvliga smakupplevelser

Du kan även boka t.ex. klassiska chokladprovningar, chokladsmaknings-aktiviteten – Chocolate Break, Afternoon Xoco Tea, Chokladdrinkskola m.m.

Aronsborg Konferenshotell Utsiktjpg
Konferens på Aronsborg

Våra lokaler är ljusa och fräscha och utrustade med modern teknik.Våra tre största möteslokaler är Upplandssalen med kapacitet för upp till 500 personer, Stockholm för upp till 220 personer och vår Event Court för upp till 300 personer. Vi har dessutom 15 möteslokaler i varierande storlek, 38 grupparbetsrum och flera restaurang-, café- och barmiljöer, bageri, egen bar och nattklubb, relaxavdelning samt aktivitetsområden både inne och ute.

Aronsborg har stor kapacitet och anpassade lokaler och miljöer för alla slags möten, konferenser, kongresser, events och arrangemang – allt från 5 upp till 500 deltagare.

Nära, men ändå tillräckligt långt bort!En av många fördelar med Aronsborg är vårt geografiska läge. Vi ligger inte bara vackert vid en vik av Mälaren utan nära och lättillgängligt från t.ex. både Stockholm och Arlanda. Hit tar du dig med buss från Arlanda, tåg från/via Stockholm och givetvis med bil.

Låt oss komma med tips och hjälpa till att skapa ett för er skräddarsytt och anpassat arrangemang. Vi assisterar gärna med förslag på annorlunda mötesmodeller, olika miljöer och koncept för er pausförtäring, middagsarrangemang och aktivitetsförslag m.m.

Största konferenssalen

Upplandssalen är vår största möteslokal med kapacitet för upp till 500 personer i biosittning. Vanligtvis så används Upplandssalen till grupper från 100 personer och uppåt och med möbleringar efter önskemål.Här finns en stor scen, modern och avancerad teknik för att skapa bästa möjliga ljud, ljus och bildupplevelse för deltagarna.Upplandssalen kan även delas upp i tre separata möteslokaler.

Populäraste möteslokalen

Stockholm är namnet på en av våra mest populära möteslokaler. I direkt anslutning till Stockholm finns ett eget café med stor cafélobby, nio grupparbetsrum, kapprum och toaletter.Även i Stockholm finns en stor scen, modern teknik och massor av möjligheter till olika möbleringar utifrån deltagarantal och önskemål. Stockholm har kapacitet för 216 personer i biosittning eller 126 personer i skolsittning.

Avancerad mötesmiljö

Den mest unika och avancerade mötesmiljön är otvivelaktigt vår Event Court med plats för ca.250 personer. I Event Courten, tillsammans med tillhörande Vinterträdgården och Chocolate Bar kan ni skapa ett ovanligt spännande och annorlunda mötesarrangemang. Läs mer om vår Event Court under den egna rubriken.

Eller unik mötesmiljö

Lilla Köket är en unik mötesmiljö, designad och utformad för både vanliga och ovanliga möten för de mindre grupperna. Här får ni en härlig känsla av att sitta ”hemma i köket” och pratas vid.

Lilla Köket är utrustad med ett specialdesignat konferensbord, modern konferensteknik men också med en egen matlagningsdel. Här kan grupper upp till 18 personer konferera avskilt och sedan även avnjuta sin middag som kan tillagas på plats av någon av våra kockar.

För grupper upp till 10 personer kan vi genomföra matlagningsaktiviteter eller chokladskola i den tillhörande matlagningsstudion. Lilla Köket passar även utmärkt för aktiviteter som t.ex. dryckesprovningar
Aronsborg Konferenshotell Mat
Att äta på Aronsborg

På Aronsborgs finns flera restaurangmiljöer i olika storlekar. Här finns möjlighet till egen restaurang- och middagsmiljö för 6 personer upp till 400 personer vid sittande bord.

Restaurang Mälaren är vår största restaurangmiljö med plats för upp till 400 gäster sittande vid dukat bord. Här serveras vår prisbelönta frukostbuffé, vår populära lunchbuffé och flertalet av våra gästers middagar.

Vi erbjuder en mängd spännande middags- och buffémenyer utöver vår ordinarie konferensmiddag. Våra utbildade Sommelierer hjälper givetvis till att ge förslag på passande middagsdrycker.

tor och innehållsrik frukostbuffé med hembakat bröd från eget bageri. Lunchbuffé med stort förrätts- och salladsbord. 4 olika varmrättsalternativ varav ett vegetariskt alternativ och soppa. Lunchdessertbuffé serveras i anslutande caféet ”Bageriet”.

 

Lilla Mälarviken

Lilla Mälarvikenär en klassisk herrgårdsmatsal med plats för upp till 56 personer. Den kan också delas upp i två separata restaurangmiljöer som då har plats för ca.25 gäster vardera.Med Lilla Mälarviken har vi unika möjligheter att skräddarsy oväntade mötes- och restaurangupplevelser till våra mindre och medelstora konferensgrupper.Boka gärna till vår chokladinspirerade Afternoon Tea och ersätt det klassiska eftermiddagskaffet. På Aronsborg heter det naturligtvis Afternoon Xoco Tea eftersom choklad i olika former sätter både prägel och färg på innehållet. Lilla Mälarviken passar också utmärkt för aktiviteter som olika dryckesprovningar.

“Bageriet”

“Bageriet” heter vår största cafémiljö som även kan användas som restaurang- och mingelmiljö för upp till 100 personer.

I “Bageriet” serveras bl.a. våra kaffebufféer samt dessertbuffén i samband med lunchen. Till bageriet är våra gäster alltid välkomna för en kopp kaffe, frukt eller hembakade småkakor under dagen.Här bakar vi också allt vårt mat- och kaffebröd samt tillverkar praliner och tryfflar. Allt inför öppen ridå.Bara doften av nybakat bröd är värt ett besök.

Bageriet kan även göras om till er egen restaurang- och middagsmiljö där ni kan arrangera med underhållning och aktiviteter bara för just er grupp.

Från Bageriet kommer du även direkt ut till vår underbara terrass. På terrassen finns plats för upp till 250 sittande gäster. Här ute finns möjlighet att njuta av den vackra utsikten eller av olika måltidsarrangemang.På Aronsborg brukar vi dessutom benämna terrassen som ett av Sveriges vackraste och största grupparbetsrum eftersom många gärna sätter sig här ute och arbetar om tillfälle ges.

På Aronsborg har vi flera anpassade umgängesmiljöer. Vi har bl.a. en kitschig och trivsam nattklubb, bara för våra gäster. En perfekt mingel- och umgängesmiljö.

Nattklubben

Nattklubben har plats för upp till 400 gäster. I denna klassiska nattklubbsmiljö kan våra gäster umgås och mingla. Det spelas alltid dansvänlig musik så de som vill får också möjlighet att dansa.I direkt anslutning till nattklubben finns också en lobbymiljö för de som inte vill riskera att bli uppbjudna.

Chocolate Bar

Chocolate Bar är vår trivsamt inredda bar. Gott om sittgrupper och plats för bästa och mesta mingelförutsättningar och med en 15 meter lång bardisk som ser ut som en chokladkaka är Chocolate Bar verkligen en levande mingelmiljö. Vi hjälper gärna till att boka underhållare, musikartister, DJ eller musikaktiviteter.
Öppettider

Frukost
kl. 07.00 – 09.00

Lunch
kl. 11.30-13.00

Middag
från 18.00

 

Adress till Aronsborgs Konferens hotell

Box 254 74626 Bålsta Sverige Telefon: +46 (0)8 22 59 59
Fax: +46 (0)171 586 55

WeCare
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja