Allt om hotell – en guide i övernattning

Konferenslokaler

[Total: 1    Average: 4/5]
Körunda Golf & Konferenshotell

Körunda Golf & Konferenshotell

Stockholm, Sverige

Konferenslokaler

Vi tror att konferenslokaler är en viktig del av konferensen, det är mer än bara yta som man är på. På Körunda har vi arbetat med att erbjuda konferenslokaler vi känner är ljusa, inspirerande och samtidigt har en hemma hos känsla som resten av hotellet. Att mötas ska vara givande, inspirerande och ge dina konferensdeltagare något att arbeta vidare mer efter konferensen är över och ni återvänder till vardagsarbetet med ny kraft och nya idéer.

På Körunda Golf & Konferenshotell hittar ni konferenslokaler som passar alla storlekar, i vår största konferenslokal Muskan kan man konferera upp till 110 personer samtidigt. Beroende av vilken typ att sittning man väljer kan man påverkar vilken typ av konferens man vill ha, Muskan i bio-sittning är alldeles utmärkt när man vill informera sina konferensdeltagare vill man däremot öka gruppkänslan kan man välja ö-grupper som gör att man kan arbeta 10 personer i grupp. En mer okonventionell konferens är att använda ståbord i vår konferenslokal Styran, här blir konferensen ett öppet diskussionsforum, där åsikter, synpunkter och idéer får helt fri luft att vädras i ljudvågorna. Det öppnar för en mer kreativ konferens som driver dina deltagare framåt.

Våra konferenslokaler som är totalt 5 större och 5 mindre grupprum är alltid fullt utrustade med modern teknik, ni hittar projektor, ljudutrustning, wifi, självklart finns pennor och block. Varje lokal kommer förberedd med vatten och frukt, behöver ni något mer ordnar vi med det. Att konferenslokalen står förberedd inför Er ankomst är en garanti som vi tar allvarligt på: Korrekt möblerade, rena, färsk frukt, vatten och välkomnade. Som en konferenslokal ska vara och hur en konferens ska börja. Vi hoppas ni kommer trivas och känner Er som hemma på Körunda Golf & Konferenshotell, vi ser fram emot att hälsa Er varmt välkomna till Er inspirerande och kreativa konferens hos oss på Södertörn, nära Stockholm.

Tel: 08 520 390 30
E-Mail: info@korunda.se
Web: Körunda Golf & Konferenshotell

Bilder från Körunda

Välj en hotellkedja