Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Statt Hudiksvall

[Total: 1    Average: 5/5]
First Hotels

First Hotel Statt

Hudiksvall, Sverige

Välkommen till Glada Hudik.

First Hotel Statt är ett charmigt hotell som ligger i centrala Hudiksvall. Hotellet ligger nära hamnen och ligger bara 300 meter från stora transportförbindelser. Ursprungligen från 1878, den majestätiska First Hotel Statt har nu restaurerats och erbjuder ett spa med inomhuspool, bastu och gym. Alla våra rum har trägolv. Hudiksvall är också känd som Glada Hudik (Glada Hudik), en term som har sitt ursprung i 19-talet som ordet sprids av sin gästfrihet och sin livliga sociala livet.

Hudiksvall ligger efter den 20 mil långa Jungfrukusten. Mitt i centrum ligger Stadshotellet, First Hotel Statt. Hotellet har en anrik historia, och har under årens lopp varsamt restaurerats för att behålla den stilfulla charmen och atomsfären. Nu senast har rummen fått en rejäl upprustning med nyrenoverade badrum. På samtliga rum finns även en 32″ LCD-TV.

På First Hotel Statt finns både restaurang och en nattklubb som håller internationell nivå. Ett stort urval av mat och dryck samtidigt som ni kan se er favoritmatch på någon av restaurangens alla TV-apparater.

First Hotel Statt är ett anrikt hotell centralt i Hudiksvall. Sedan 1878 har det varit en samlingsplats. Hotellet har en nyöppnad O’Learys Sportsbar, samt bastu och relaxavdelning väl värda att besöka. På First Hotel Statt har vi även kapacitet att ta emot upp till 200 deltagare för konferens. Hotellet har renoverats, och alla rum har nu härliga trägolv.

Välj en hotellkedja