Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Royal Star

[Total: 1    Average: 5/5]
First Hotels

First Hotel Royal Star

Stockholm, Sverige

First Hotel Royal Star i Älvsjö ligger en 10 minuters bilresa med bil eller tåg från Stockholm City Center. Det ljusa och luftiga hotellet har 103 rymliga och tastfully inredda rum, som passar bra för både konferensgäster samt barnfamiljer. Våra konferenslokaler är moderna och kan accommondate upp till 90 deltagare i det största rummet. På First Hotel Royal Star erbjuder vi även bastu, solarium och en av de största hotell gym i Stockholm.

Vi är en barn-och familjevänligt hotell. I lobbyn hittar du ett lekrum för barn. I våra specialdesignade familjerum hittar du spel, leksaker och till och med möbler skräddarsydd för barn. Alla våra rum har kabel-TV, ett skrivbord och gratis WiFi.

Vår populära restaurang och bar erbjuder inspirerande menyer som serverar traditionella svenska och internationella rätter. Precis utanför hotellet hittar du en parkeringsplats. Biljetter finns att köpas i receptionen.

Konferens på Royal Star

Vi vill inspirera till produktiva möten och konferenser . På First Hotel Royal Star ger vi dig alltid personlig service och god mat . I vårt mötesrum finns gratis trådlöst internet och LCD – projektor , och om du är i behov av annan utrustning vi ordna det åt dig .

Konferens & Möten på Royal Star
Gym & Relax

Välkommen till en av Stockholms största hotell gym . Förutom fria vikter , löpband , motionscyklar och mer , hittar du både bastu och solarium i anslutning till gym.

Observera : Vi uppgraderar gymmet med nya träningsmaskiner och träningsredskap . Gymmet är fortfarande öppen och tillgänglig , men inte i full skala . Vi ber om ursäkt för eventuella besvär det kan orsaka .

Gym & Relax
parkering

Det finns en parkeringsplats precis utanför hotellet . Lämna bilen och ta 10 minuters tågresa till Stockholm Central – enkelt och bekvämt .

Pris : 70 kr för 24 timmar.
Ta med din hund

Vi vet att din hund är din bästa vän och en viktig del av din familj. På First Hotel Royal Star välkomnar vi både dig och din bästa vän i våra Moderate rum till en extra avgift om SEK 295 . Låt oss veta i förväg att du kommer att ta med din hund .

Välj en hotellkedja