Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Norrtull

[Total: 1    Average: 4/5]
First Hotels

First Hotel Norrtull

Stockholm, Sverige

First Hotel Norrtull ligger i centrala Stockholm, strategiskt beläget i expansiva stadsdelen Vasastaden med direkt anslutning till Norra Länken. I den K-märkta byggnaden som hotellet huserar i, finns 129 ljusa och moderna rum, restaurang, samt konferens- och festvåning för 400 personer. Flygbussarna stannar bokstavligt talat rätt utanför entrén och inom ett par kvarter ligger pendeltåg och tunnelbana.

Hotellkedjan First Hotels grundades på 1990-talet och man hade här initialt sex olika hotell i Sverige. Under åren har First Hotels förvärvat hotell från andra kedjor samt öppnat flera egna hotell. Idag ägs First Hotels av norrmän och har 46 unika hotell fördelade över Sverige, Danmark och Norge. Alla hotell i kedjan är belägna i centrala delar av städer.

Många av hotellen i kedjan är prisbelönta. I Sverige ligger bland andra First Hotel Reisen i Stockholm samt Avalon i Göteborg som är ett erkänt designhotell. Alla hotell i First Hotels-kedjan är unika. Atmosfären, inredningen och stil skiljer sig åt från de olika hotellen.

First Hotels är en hotellkedja som trots sin relativa ungdom har hunnit etablera sig väl på marknaden. I Danmark har First Hotels vunnit pris som årets hotellkedja under de fem senaste åren. Det är medarbetarna hos över 800 danska resebyråer som utsett vinnaren.

 

Välj en hotellkedja