Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Mäster Johan

[Total: 1    Average: 5/5]
First Hotels

First Hotel Mäster Johan

Malmö, Sverige

First Hotel Mäster Johan i Malmö är ett förstklassigt hotell, perfekt beläget runt hörnet från Lilla Torg i hjärtat av shopping-och affärsdistrikt i Malmö City. Den moderna historien av hotellet börjar 1990 och det har stadigt blivit renoverade under åren för att upprätthålla den moderna men ändå klassiska atomosphere hotellet andas. Våra 69 rum är eleganta och trevligt inredda med klassiska färger och naturmaterial.

First Hotel Mäster Johan är omgivet av härliga restauranger och butiker, och centralstationen, med tåg till Köpenhamn och flygbussar till Sturup, ligger inom gångavstånd. Om du kör här, kommer vår parkeringstjänst parkera bilen i vårt garage. Kommer här skulle vara som att komma hem.

Den rymliga Pelargården är hotellets hjärta, kring vilken de flesta av våra rum är ordnade. Du kan koppla av här efter en hektisk dags arbete och hjälpa dig med kaffe och te. Vi har betalat stor uppmärksamhet på detaljer för att skapa en tilltalande helhetsintryck. Till exempel, alla rum har inner-och ytterdörrar för att garantera lugn och ro.

Rummen är rymliga och smakfullt inredda i nordisk stil, med ljusa färger, naturliga material och vackra konstverk. På bottenvåningen, i anslutning till Pelargården, hittar du våra moderna konferenslokaler för små / medelstora möten.

Baden i harmoni

På First Hotel Mäster Johan bryr vi om atmosfären. För att skapa en tilltalande harmoni stor vikt har lagts på detaljerna. Badrummen i den nya tillbyggnaden har utformats med hjälp av blå marmor från Brasilien och vackra keramiska plattor av Paloma Picasso. Golvvärme, högtalare och mjuk frotté badrockar alla kombineras för att skapa en essens av den utsökta. Belysningen styrs med dimmer strömbrytare, om inte självklart skulle du hellre tända ett ljus och njuta av ett avslappnande bad.
Konferens på Mäster Johan
Konferens på Mäster Johan

Intill Pillar Trädgård (Pelargården) på bottenvåningen är våra moderna konferensrum. Vår största konferensanläggningen är 90 m² stor och kan accommendate upp till 45 personer i biografstil.

Konferens & Möten

Välj en hotellkedja