Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Jörgen Kock

[Total: 1    Average: 4/5]
First Hotels

First Hotel Jörgen Kock

Malmö, Sverige

First Hotel Jörgen Kock ligger i centrala Malmö, en stad fylld med modern konst, stränder och modern arkitektur som den berömda Turning Torso designad av Santiago Calatrava. Bara 100 meter från järnvägsstationen, är hotellet också praktiskt att Köpenhamns flygplats bara 20 minuter bort. Beläget i hjärtat av distriktet restaurang, är First Hotel Jörgen Kock perfekt hem-away-from-home i centrala Malmö.

En hemtrevlig atmosfär och rummen bekvämt inredda i en internationell stil. Hotellets bistro har en öppen eld och det intima konferensrummet har plats för 15 personer. Sveriges tredje största stad, Malmö har utmärkta boutique shopping och en internationellt uppmärksammad samtidskonst center.

Gratis WiFi

På alla Hotell First kan du njuta av gratis tillgång till WiFi och Internet . Håll kontakten med dina vänner , familj och även din chef utan att betala något extra .

frukost

Frukost är gratis när du bor på First Hotel Jörgen Kock . Frukost serveras i restaurangen .

Öppettider :

Vardagar – 06:30 till 09:30
Veckoslut – från 07:30 till 10:30
Sommartid – 06:30 till 10:00

Mer om Restaurant & Bar

Lägg Ons på vårt hotell

Nu har du möjlighet att välja addons på First Hotel Jörgen Kock när du bokar online . Uppgradera ditt rum med sen utcheckning , ta med ett husdjur eller hyr en cykel . I receptionen erbjuder vi även tågbiljetter till Köpenhamn .

Svensk Miljöbas Diploma

Vi bryr oss om miljön . First Hotel Jörgen Kock har infört ett miljöledningssystem enligt standarden Svenska Miljö Base . Det innebär att vi har kartlagt vår miljöpåverkan , genomförda miljöförbättringar , utbildat vår personal och ständigt övervaka och förbättra vår miljöprestanda .

Välj en hotellkedja