Allt om hotell – en guide i övernattning

First Hotels

[Total: 0    Average: 0/5]

Hotellkedjan First Hotels grundades på 1990-talet och man hade här initialt sex olika hotell i Sverige. Under åren har First Hotels förvärvat hotell från andra kedjor samt öppnat flera egna hotell. Idag ägs First Hotels av norrmän och har 46 unika hotell fördelade över Sverige, Danmark och Norge. Alla hotell i kedjan är belägna i centrala delar av städer.

Idag har First Hotels ett samarbete med GHA, Global Hotel Alliance, som är världens största hotellallians. Detta innebär fördelar för dig som gäst. Om du väljer att bli en First Member samlar du lojalitetspoäng för var gång du bor på ett First Hotel i Skandinavien. Dessutom får du fördelar när du övernattar på andra hotell som är anslutna till GHA.

Vilka fördelar du får beror helt och hållet på hur många dagar du bor på First Hotels per år. Det finns tre olika förmånsnivåer – Gold, Platinum samt Black. Den lägsta nivån tillhör du om du bor på ett First Hotel en till nio nätter per år. Bor du på ett First Hotels mellan tio och tjugonio nätter per år tillhör du nivå två. Den högsta nivån tillhör du om du bor på ett First Hotels mer än 30 dagar under ett år.

Oavsett vilken av nivåerna du tillhör omvandlas var krona till ett poäng. Du har kvar ditt rum även om du skulle komma sent till hotellet. Du har en personlig First Hotels-profil. Som medlem får du alltid special erbjudande skickade till dig från First Hotels. På de hotell där det finns en träningsanläggning har du fritt tillträde.

 

Många av hotellen i kedjan är prisbelönta. I Sverige ligger bland andra First Hotel Reisen i Stockholm samt Avalon i Göteborg som är ett erkänt designhotell. Alla hotell i First Hotels-kedjan är unika. Atmosfären, inredningen och stil skiljer sig åt från de olika hotellen.

First Hotels är en hotellkedja som trots sin relativa ungdom har hunnit etablera sig väl på marknaden. I Danmark har First Hotels vunnit pris som årets hotellkedja under de fem senaste åren. Det är medarbetarna hos över 800 danska resebyråer som utsett vinnaren.

Välj en hotellkedja