Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Winn Umeå

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Winn

Umeå, Sverige

Comfort Hotel Winn är ett nytt trendigt cityhotell i hjärtat av Umeå med direkt tillgång till alla sevärdheter, shopping och restauranger. Bo i en urban och spännande miljö oavsett om du är på en weekendresa, semester eller på en affärsresa. På Comfort Hotel Winn kan du koppla av i cocktailbaren som har öppet dynget runt. Njut av lätta måltider och snacks eller koppla av med en drink före eller efter middagen.

Comfort Hotel Winn ligger i hjärtat av Umeå bara några minuters promenad från den främsta shoppinggatan – Kungsgatan, och Umeå Congress Center som närmaste granne. Alldeles intill hotellet finns ett nöjesdistrikt med massor av restauranger och barer.

Comfort Hotel Winn är ett nybyggt hotell från 2009 med 163 trendiga rum i hjärtat av Umeå nära till shopping och restauranger, kulturella attraktioner och sevärdheter. Umeå flygplats ligger bara en kort bilresa från hotellet.

På det här moderna hotellet hittar du både gym och bastu, och dessutom en cocktail lounge som har dygnet runt öppet. Hotellet har en egen restaurang, Viktor, där du kan njuta lokala norrländska delikatesser.

Cocktaillounge
På Comfort Hotel Winn kan du koppla av cocktailloungen och njuta av en drink före middagen. Loungen är den självklara mötesplatsen – även efter middagen. Här serveras både kalla och varma drycker lättare måltider och snacks.

Hotellet har minibar och strykjärn på hotellrummen. För parkering finns ett varmgarage att tillgå mot avgift.

Comfort Hotel Winn

Skolgatan 64, Vasaplan 90106 Umeå Sverige Telefon: +46 (0) 90 71 11 00
Fax: +46 90 71 11 50

WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. De arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring sig. Alla hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntras alla gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan de berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.  

Välj en hotellkedja