Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Stockholm

[Total: 2    Average: 5/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Stockholm

Stockholm, Sverige

Comfort Hotel Stockholm är ett modernt hotell beläget i Stockholms World Trade Center, i direkt anslutning till Stockholms centralstation. Hotell ligger i spännande kvarter med gångavstånd till sevärdheter, shopping, restauranger, barer och nattklubbar. Ett stenkast från Stockholms stadshus, som är ett perfekt utflyktsmål.

Comfort Hotel Stockholm är ett modernt cityhotell med ett centralt läge nära Arlanda Express och alla stadens sevärdheter, restauranger och shopping. Hotellet är det självklara valet för en helg i Stockholm och ger verkligen valuta för pengarna.

Comfort Hotel Stockholm har en spännande lobby. Den är dekorativt utformad och går i en vit färgskala. I lobbybutiken hittar du delikatesser såsom sallader, soppor, smörgåsar och energidrycker och juicer. De erbjuder dig kostnadsfri ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te och rockmusik dygnet runt.

Comfort Hotel Stockholm erbjuder Compact Living i en cool rockmiljö, här hittar du smarta lösningar till ett lågt pris. Checka in snabbt och effektivt på våra pekskärmterminaler i lobbyn, allt du behöver är ditt bokningsnummer.

I lobbyn hittar du även ett långt vitt bord – det perfekta stället att arbeta på med din bärbara dator och en latte. Eller bara att hänga på, se på nyheterna på vår storbilds-TV och mingel med de andra gästerna. Stämningen präglas av elegans, effektivitet och cool attityd.

Hotellet erbjuder en frukostbuffé och ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te dygnet runt ingår i rumspriset. Hotellet har gratis trådlöst internet, tvättmöjligheter, lobbyshop och en tidningskiosk.

Hotellet erbjuder parkering i garage för en extra avgift.

Adress

Kungsbron 1 11122 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 56 62 22 00
Fax: +46 (0)8 56 62 24 44

Comfort Hotel Stockholm har en tydlig ställning när det gäller hälsa och det är därför du alltid hitta hälsosamma och ekologiska alternativ på frukostbuffén. I lobbyshoppen har de bytt fastfood mot läckra sallader, soppor och juicer.

Välj en hotellkedja