Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Stavanger

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Stavanger

Stavanger, Norge

Comfort Hotel Stavanger är ett modernt cityhotell. Det ligger i hjärtat av Stavanger och har nära till allt vad staden har att erbjuda. Shopping, restauranger, sevärdheter och nöjesliv. Om du är i stan för “business or pleasure” så är det här du bor.

Comfort Hotel Stavanger ligger i centrum på en lugn gata med kort gångavstånd till det mesta, sevärdheter, shopping och restauranger.  

Beläget i den gamla delen av Stavanger med bebyggelse från 1700 och 1800 talen. Här har du nära till flera museum, hamnen, teatern och många små special butiker.

Comfort Hotel Stavanger kan du hyra cyklar och få kartor till härliga cykelvägar. Hotellet kan även hjälpa dig med moppe och biluthyrning. Ett måste är att se predikstolen, en klippformation som reser sig 604 meter över Lysefjord och är en av Norges största turistattraktioner.
Hotellet har 90 rum med gratis internet,  ekologiskt rättvisemärkt kaffe dygnet runt och frukostbuffé ingår i rumpriset.

Comfort Hotel Stavanger är ett självklart val för din vistelse i Stavanger vare sig du vill uppleva staden eller dess natursköna omgivningar. Rummen är ljusa och rymliga. I rumspriset ingår den goda ekologiska frukostbuffén, eftermiddagsfika, kaffe dygnet runt och en fantastisk service!

Hotellet har en restaurang och en bar/lounge, en lobbyshop, tvättservice, cykel- moppe och biluthyrning.

På Comfort Hotel Stavanger kan du sova sent på söndagar – med gott samvete! När du tillbringar helgen hos oss, behöver du inte oroa dig för att stiga upp tidigt söndag morgon, packa resväskan och se till att du checkar ut i tid.

Nix, här kan du tillbringa helgen utan några bekymmer alls. Njut av en lördag kväll ute på stan och uppleva det livliga nattlivet i Stavanger, eller spendera en sen kväll på teatern eller på en av de trevliga restaurangerna i området. Sov ut ordentligt och gå sedan och ät vår söndagsbrunch som serveras till klockan 12.00 Ingen stress utan en skön start på en skön söndag. Du behöver inte checka ut förrän kl 18.00. Så ta din tid, ta en eftermiddags lur eller strosa runt i Stavanger innan du checkar ut.

Njut av din helg på Comfort Hotel Stavanger!

 

Comfort Hotel Stavanger

Klubbgaten 3 4013 Stavanger Norge Telefon: +47 51 20 14 00
Fax: +47 51 20 14 01

WE CARE
Comfort Hotel Stavanger är ett miljöcertifierat hotell som är 100% rökfritt.

Välj en hotellkedja