Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Square Stavanger

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Square Stavanger

Stavanger, Norge

Comfort Hotel Square är ett modernt ciythotell i hjärtat av Stavanger. Hotellet ligger nära sevärdheter, restauranger och shoppingcentra, här får du valuta för pengarna. Det här urbana hotellet är det självklara valet för weekendresor och affärsresor.

Comfort Hotel Square är helt nytt designhotell med en häftig rock ‘n’ roll känsla. Det ligger i hjärtat av Stavanger och har 194 läckra och urbana hotellrum och en mycket elegant restaurang med bar och lounge.

Inom gångavstånd hittar du Stavanger Katedral, Stavanger Museum och den Norska Oljemuseet, och hotellet ligger bara 500 meter från sjön Breiavatnet och Stavanger Centralstationen.

Comfort Hotel Square erbjuder rum för avkoppling även om du befinner dig i hjärtat av staden. Känn pulsen i staden nedanför medan du koppla av på takterrassen med en drink eller en kopp rykande latte.

Med en utsökt blandning av stilrena skandinaviska möbler och spännande konst från New York, har Comfort Hotel Square  en urban atmosfär med allt vad som hör till storstadslivet. Gym, hälsosam mat, cool musik, konst och design. Hip inredning, starka färger och den senaste tekniken gör att du känner dig nära, och mitt uppe i allt.

Takterrass
På toppen av Comfort Hotel Square finner du Stavangers mest spektakulära takterrass. Sitt bekvämt i sköna terrass möbler på taket och njut av stadnsbilden  från toppen. Takterrassen är en oas med en fantastiskutsikt över en stor del av Stavanger.

Slå dig ner på eftermiddagen med kaffe och kaka eller njuta av en kall och uppfriskande drink före maten. Restaurang Food Story erbjuder en meny med fantastiska spanska tapas och matberättelser som du inte får missa.

Detta hotell har en reception öppen dygnet runt, ett gym och gratis eftermiddagskaffe och frukostbuffé.

Comfort Hotel Square Stavanger Matsal
Food Story

Comfort Hotel Squares restaurang, Food Story, sätter smakupplevelsen i fokus. Maten smakar fantastiskt med  ingredienser från hela världen, helst ekologiskt framställt och från lokala bönder. På takterrassen kan du bland annat njuta av olika tapas, italienska smörgåsar och soppor från olika delar av världen.

På Food Story will vi inte bara servera god mat, vi vill berätta historier genom maten och att du sak få smaka på något alldeles speciellt till exempel, oliver från Navarra och Manchego ost från Don Quixotes hemstad. Grundtanken är att berättelseran från maten gör måltiden rikare.

Frukostbuffé med många ekologiska och hälsosamma alternativ. Bland annat hittar du salami från den berömda lokala Idsøeslaktaren, och rökt lax från MikalLaks, ett familjeägt rökeri i Ryfylke.

Öppetider

Frukost
kl. 06.00 – 10.00

Lunch
kl. 11.00 – 16.00
Söndag brunch
kl. 13.00 – 17.00

Middag
kl. 16.30 – 22.00

Comfort Hotel Square Stavanger Utsikt
Konferera i Stavanger

Comfort Hotel Square har en konferensavdelning. Vi erbjuder två moderna konferens- och mötesrum med toppmodern teknik och utrustning. Vi hjälper dig gärna att planera en konferens, ett styrelsemöte eller anställningsintervjuer.

Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du och ditt företag behov av att ha ett möte eller en konferens: AV-utrustning, projektor, blädderblock, internet etc.

Vi erbjuder ett dagkonferenspaket inklusive frukost, kaffe, lunch, eftermiddagskaffe och te samt isvatten, godis och färsk frukt i mötesrummet.

 

Comfort Hotel Square

Løkkeveien 41 4008 Stavanger Norge Telefon: +47 51 56 80 00

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja