Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Royal Säffle

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Hotel Royal Säffle

Säffle, Sverige

Comfort Hotel Royal är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Säffle. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Royal är centralt beläget i hjärtat av Säffle nära stationen, restauranger och shopping. Hotellet erbjuder en urban miljö som präglas av effektiva lösningar och ger valuta för pengarna.

Inom gångavstånd från hotellet finner du Säffle Teater, Echstedtska Gården, och Olof Trätäljas Hog, den påstådda begravningsplats för kung Oluf Trätälja. Området runt Säffle bjuder in dig att utforska många historiska sevärdheter och aktiviteter.

Comfort Hotel Royal har en dold skatt – en whiskybar med whisky från hela världen och Sveriges största whiskysortiment.  Du hittar inte mindre än 101 olika sorter. Hitta en sort du gillar och njut en stund I baren.
Comfort Hotel Royal i Säffle är ett modernt konferenshotell med en klassisk inredning med 100 hotellrum, fyra konferensrum som kan ta emot 180 gäster.

Whiskeybar
Hotellet har en viktoriansk bar, Royal Bar, med en av de största urvalen av whisky i Sverige och en restaurang där du börjar din dag med en trevlig frukostbuffé  som ingår i rumspriset.

Relaxavdelning
Här finns också en relaxavdelning med en swimmingpool, bastu och gym. Det finns utomhusparkering på plats för både bilar och bussar – en extra avgift gäller.

Comfort Hotel Saffle Restaurang
Sten-grillat kött

I Royal Bar kan du får din biff grillad på en Black Rock Grill, dvs. Stengrillat! Under sommarsäsongen kan du njuta av mat och dryck på vår solindränkta terrass.

Royal Bar är en riktig viktoriansk bar med 101 olika sorters whisky. Här serverar vi även sten-grillat kött. Din biff grillas på en Black Rock Grill, en grill gjord av lavasten, uppvärmd till en temperatur på 400 grader. Du kan se hur köttet grillas, höra det fräsande ljudet, känna doften och hur det vattnas I munnen!

Köttet är tillagat utan fett och du bestämmer vilken stekgrad du vill ha.

Öppningstider

Kök
kl. 18.00 – 22.00

Bar
kl. 18.00 – 24.00

Comfort Hotel Saffle Konferens
Konferens i Säffle

Comfort Hotel Royal i Säffle har en konferensanläggning som kan ta mot upp till 180 personer.

Comfort Hotel Royal i Säffle har en konferensanläggning i inspirerande miljö och kan ta mot upp till 180 personer. Med fyra konferensrum och flera mindre mötesrum, är Comfort Hotel Royal det självklara valet för möten och konferenser, kickoffer och andra evenemang.

Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik och har allt du behöver AV-utrustning, bekväma stolar och luftkonditionering. Vi kan skräddarsyr ditt evenemang i minsta detalj med mat, dryck och aktiviteter. För en perfekt avslutning på din konferens föreslår vi ett besök I vår whiskybar med sveriges största whisky utbud. Vi ordnar gärna en whiskyprovning för ditt sällskap.

Vårt konferensrum, Kapellet är en ombyggnad kyrka med högt i tak och stora fönster som ger ett bra inflöde av ljus som gör att konferensrummet ljust och luftigt. Det här vackra rummet inspirerar verkligen till nya tankar och idéer.

Varmt välkommen till vår konferensavdelning på Comfort Hotel Royal i Säffle.

 

 

Comfort Hotel Royal

Olof Trätäljagatan 2 66130 Säffle Sverige Telefon: +46 (0)533 126 60
Fax: +46 (0)533 104 21

WE CARE
Comfort Hotel Royal i Säffle har en tydlig attityd i frågan om hälsa och livsstil. Hotellet har en relaxavdelning där du kan bada, träna. Ta en uppfriskande simtur eller ett hårt träningspass i gymmet.

Välj en hotellkedja