Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Ole Tobias

[Total: 2    Average: 3.5/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Ole Tobias Mo i Rana

Mo i Rana, Norge

Comfort Hotel Ole Tobias är ett modernt stadshotell med historia i hjärtat av Mo i Rana. Här har du nära till sevärdheter och attraktioner både i staden och I regionen kring polcirkeln. Bo i spännande och trendig miljö nära naturen.

Comfort Hotel Ole Tobias är beläget i hjärtat av Mo i Rana, den tredje största staden i Nordnorge och porten till polcirkeln.

Nära hotellet finner du Rana museum med utställningar av både kultur- och naturhistoria. En kort promenad från hotellet finner du den gamla staden med trähus som kallas Moholme.

Hotellet är en perfekt utgångspunkt för äventyr i fjällen och på vattnet, men också för resor till Svartisen, den näst största glaciären i Norge, Saltfjellet och Grønligrotta, en lokal kalksten grotta.

På Comfort Hotel Ole Tobias får du en hotellupplevelse! Hotellet är uppkallat efter Ole Tobias Olsen, en av Norges mest legendariska personer som tillbringade större delen av sitt liv med att bygga järnvägen Nordbanen. Interiören präglas av gammal järnvägshistoria, och på hela hotellet hittar du fotografier och föremål som berättar just denna historia.
På Comfort Hotel Ole Tobias kommer du att uppleva ett personlig hotell med en historia djupt rotad i trakten i norra Norge. I hela hotellet hittar du fotografier och föremål som vittnar om järnvägsbygget, hotellet och staden Mo i Rana.

Hotellet har 30 mysiga hotellrum, restaurang och en lobbyshop, där du kan köpa olika drycker, snacks och lätta måltider. Det finns gott om restauranger nära hotellet och du hittar även nattklubbar, en teater och en biograf.

På Comfort Hotel Ole Tobias i Mo i Rana kan du varva ner i bastun efter en lång dag av utflykter i området. Slappna av och känn hur kroppen återfår sin kraft och energi. Känn lugnet och hur den lugnande värmen låter tankarna vandra – det är nästan ett meditativt tillstånd som i bastun! Använd bastun för att tanka energi. Du kommer att känna dig pigg och beredd på ännu en dag av utmaningar. Njut av en trevlig middag med ett gott glas vin efter bastun.

Det finns gratis trådlöst internet i alla hotellrum.

Konferens

Comfort Hotel Ole Tobias i Mo i Rana har möteslokaler i natursköna omgivningar. Hotellet är anpassad för att hantera alla typer av mindre möten.

Vi erbjuder ett konfernespaket med mötesrum utrustat med hög hastighettrådlöst internet, blädderblock, projektor, vatten, frukt och kaffe.

Avsluta ditt möte med en trevlig och avslappnad middag med god mat och gott vin.

 

Comfort Hotel Ole Tobias

Thora Meyersgt. 2 8602 Mo i Rana Norge Telefon: +47 75 12 05 00
Fax: +47 75 12 05 01

WE CARE
Comfort Hotel Ole Tobias är ett 100% rökfritt hotell. Hotellet erbjuder en frukostbuffé med hälsosamma och ekologiska produkter. Du kan dricka så mycket organiskt Fairtrade kaffe eller te som du vill dygnet runt – det är gratis!

Välj en hotellkedja