Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Nouveau Helsingborg

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Nouveau Helsingborg

Helsingborg, Sverige

Comfort Hotel Nouveau är ett trendigt city och konferenshotell i hjärtat av Helsingborg, nära till sevärdheter, restauranger och köpcentra. Det här urbana hotellet är det självklara valet för weekend resor, semester och affärsresor.

Comfort Hotel Nouveau är centralt beläget i hjärtat av Helsingborg nära till sevärdheter och attraktioner, shopping och restauranger. Wallmans Salonger ligger bara 100 meter från hotellet.

Missa inte populära sevärdheter som Maria kyrkan, det majestätiska rådhuset och Kärnan, resterna av Helsingborgs slott.

Centralstationen för alla lokala tåg- och bussförbindelser i Helsingborg och färjeläget ligger cirka 7 minuters promenad från hotellet, medan Ängelholm-Helsingborg flygplats ligger 20 minuters bilresa från hotellet.

På Comfort Hotel Nouveau serverar vi en prisbelönt skandinavisk frukostbuffé varje morgon med allt vad du kan önska: nybakat bröd, flingor, ost och kallskuret, färsk frukt och mycket mer. På söndagarna är frukostbuffén öppen till den 13:00 så du kan få sovmorgon.
Comfort Hotel Nouveau är ett modernt hotell med en urban och vänlig atmosfär. Hotellet har 90 trendiga hotellrum i starka färger och med alla moderna bekvämligheter.

Relaxavdelning
Hotellet har en relaxavdelning med pool, bastu och solarium och ett rekreationsområde för avkoppling. Hotellet har en egen restaurang och bar samt en skandinavisk prisbelönt frukostbuffé som ingår i rumspriset.

Det finns parkeringsplatser precis utanför hotellet och ett uppvärmt hotellgarage som är avgiftsbelagt.

Comfort Hotel Noveau Helsingborg Mat
Restaurang Entre

Comfort Hotel Nouveaus restaurang Entre bjuder på många läckerheter, både kulinariska och dekorativa.

Köket blandar skandinaviska och internationella klassiska rätter. Restaurangen har en modern inredning med starka färger och vackra väggdekorationer.

Comfort Hotel Nouveau serverar en utsökt frukostbuffé varje morgon i Restaurang Entre. Restaurangen har en modern inredning med starka färger och vackra väggdekorationer.

Comfort Hotel Noveau Helsingborg Konferera
Konferera i Helsingborg

Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg har en konferensavdelning i moderna och trendiga omgivningar med en kapacitet på 195 personer.

Med flera konferensrum och flera mindre mötesrum, är Comfort Hotel Nouveaudet självklara valet för möten och konferenser, kick-offs och andra evenemang. Vi erbjuder konferenslokaler i olika stilar.

Konferenslokalerna är välutrustade med allt du behöver i samband med modern AV-utrustning, presentation och bekväma stolar. Vi skräddarsyr ditt evenemang i minsta detalj med mat, dryck och aktiviteter. Avsluta ditt möte eller konferens med en middag i vår restaurang på plats eller med en drink i vår lobbybar.

Vi välkomnar dig till vår konferensavdelning på Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg.

Hotel Nouveau i Helsingborg har 95st hotellrum. Bland dessa finns 2 sviter och 7 juniorsviter. Alla vara rum är rökfria. Hotellrummen är modernt men ända hemtrevligt inredda. Alla hotellrum har dusch, toalett, kabel-TV med ett brett utbud av kanaler, DVD-spelare, telefon, minibar och tillgång till trådlöst internet.  Comfort Hotel Nouveau Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg är ett urbant hotell med en modern atmosfär. Här kan både familjer och affärsresenärer vistas i hemtrevliga miljöer, mitt i staden. Hotellet är centralt beläget i Helsingborg, med endast en 7 minuters promenad ifrån Knutpunkten där kommunikationer som färjor, tag och bussar finns.

Hotell Helsingborg, Comfort Hotel Nouveau

Hotel Noveau ligger nära det mesta…

Boka hotell online med bästa prisgaranti

När du bor på Hotel Nouveau har du nära till bade shoppingstraken, kulturen, restaurangerna och upplevelserna. Wallmans Salonger, Helsingborgs största nöjescentrum, ligger exempelvis endast 100 meter ifran hotellet. Där kan du njuta av en god maltid och samtidigt uppleva varierad och trevlig underhallning. Efter en hektisk dag pa stan är det skönt att kunna slappna av. Våra gäster, stora eller små, är lika välkomna till var rekreationsavdelning. Här kan du sola, värma dig i bastun eller simma i var inomhusbassäng.

Hotel Noveau’s prisbelönta frukost

Varje dag serverar vi en prisbelönt, skandinavisk frukostbuffé som ingår för dig som är gäst på hotellet. På söndagar håller vi frukostserveringen öppen till kl. 12:00, så att du kan sova ut efter lördagens alla upplevelser. Restaurang Entré och var lobbybar har öppet varje dag och båda har fullständiga rättigheter. På förmiddagarna kan våra gäster även dricka kaffe eller te som då står framme för avnjutning. Utanför Hotel Nouveau finns en stor parkeringsplats och 100 meter ifrån entrén finns även ett stort parkeringsgarage för den som vill parkera inomhus.

Comfort Hotel Nouveau i Helsingborg

Vi ser fram emot att få ha dig som gäst hos oss

Möten och konferenser på Hotel Noveau

Skall du arrangera en konferens eller hålla ett möte i Helsingborg? Vi har välutrustade och moderna konferensrum pa hotellet. Konferensrummen innehåller följande utrustning:

– TV / Video

– Flipover

– Whiteboard

– ISDN uppkoppling

– Projektor

Företagsavtal på Hotel Noveau

Företag som ofta behöver ett hotell för konferenser, möten eller övernattning i Helsingborg kan teckna ett gynnsamt företagsavtal med Hotel Noveau.

Comfort Hotel Nouveau

Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg Sverige Telefon: +46 (0)42 37 19 50
Fax: +46 (0)42 37 19 59.

WE CARE
Hälsomedvetna gäster kommer att  uppskatta möjligheten att välja en hälsosam livsstil på Comfort Hotel Nouveau. I vår frukostbuffé ingåralltid hälsosamma och ekologiska alternativ. I vår relaxavdelning med pool kan du motionera och ladda med energi. Hotellet är 100% rökfritt.

Välj en hotellkedja