Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Malmö

[Total: 2    Average: 4.5/5]

Comfort Hotel Malmö

Malmö, Sverige

Comfort Hotel Malmö är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Malmö. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Malmös största hotell med 293 hotellrum. Comfort Hotel Malmö är centralt beläget vid den nya Citytunneln, Malmö Central. Det är bara 128 steg ner till plattformen och Köpenhamns flygplats ligger bara 20 minuter bort och Lund 10 minuter bort.

Det här trendiga hotellet ligger inom gångavstånd från alla större attraktioner, shopping, restauranger, barer och nattklubbar. I närheten kan du uppleva St.Petri kyrka, Malmö Stadshus och Lilla Torg.

Hotellet erbjuder alla moderna bekvämligheter, inklusive en lobbyshop, gym, konferensmöjligheter och parkering.

Comfort Hotel Malmö är ett modernt och urbant hotell med en avslappnad atmosfär och en anda av rockmusik. Hotellet är delvis beläget i en byggnad från 1898 och delvis i en helt ny byggnad. Matsalen förenar det gamla och det nya. Rummet är ljust med ett tak i glas formgett som satelliter som skjuter i höjden och ger en fantastisk lyster efter mörkrets inbrott. Comfort Hotel Malmö är stans främsta Rock n´Roll hotell. Så fort du stiger in i hotellets lobby möts av en vägg med Marshall högtalare och förstärkare. Slå dig ner I lobbyn och känn rytmen pulsera i blodet!

Intill matsalen ligger Palm Lounge, här finns sköna soffor som gör det till den perfekta platsen att samlas på. Ta en drink före maten eller bara häng framför de stora tv-skärmarna med en god latte.

Konferens

De erbjuder tre moderna konferens-och mötesrum. Ett av konferensrummen är ett styrelserum sittplatser 16 deltagare. Konferenslokalerna är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du behöver för ett möte eller en konferens: AV-utrustning, projektor, blädderblock, internet etc.

Vi erbjuder ett dag-konferenspaket inklusive frukost, kaffe, lunch, eftermiddagskaffe samt isvatten, godis och färsk frukt i mötesrummet.

Gym

På Comfort Hotel Malmö har du möjlighet att hålla formen även om du är långt hemifrån. De har konverterat sin gamla lyxiga festvåning till ett gym och fyllt rummet med nya träningsmaskiner. 

Här kan du träna i ett ovanligt vackert gym med högt i tak, dekorerade pelare och målningar i taket! På väggen hänger platt TV där du kan följa nyheterna medan du tränar.

Gymmet har också en boxningsring där du kan gå en rond om du vill. Boxhandskar och mittsar finns i receptionen. Bara kliva in I ringen och jabba på. Boxning är ett underbart sätt att få ut uppdämda känslor ur kroppen.

Rum

Comfort Hotel Malmö har 293 hotellrum varav 200 är helt nya rum, byggda i januari 2011. Moderate Enkelrum är ett kompakt rum placerat i hotellets gamla byggnad. Här finns enkelsäng, en fåtölj, skrivbord och badrum med badkar eller dusch. Rummet har trägolv. Alla hotellrum på Comfort Hotel Malmö har LCD-TV, telefon, hårtork och gratis internet.

Adress

Carlsgatan 10 C 21120 Malmö Sverige Telefon: +46 (0)40 33 04 40
Fax: +46 (0)40 33 04 50

Comfort Hotel Malmö vill erbjuda sina gäster en hälsosam livsstil. De har hälsosamma och ekologiska alternativ på vår frukostbuffé, precis som vi erbjuder gratis ekologiskt rättvisemärkt kaffe dygnet runt och ger våra gäster möjlighet att hålla sig i form i gymmet.

Välj en hotellkedja