Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Luleå

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Luleå

Luleå, Sverige

Comfort Hotel Luleå är ett modernt cityhotell i hjärtat av Luleå nära till alla sevärdheter, restauranger och shopping. Det här urbana hotellet är det självklara valet för weekendresor, semester- och affärsresor.

Comfort Hotel Luleå är beläget i hjärtat av Luleå med ett kort avstånd till sevärdheter, restauranger och nöjesliv.

Hotellet ligger nära naturen och du kan lätt hoppa på en båt i den närliggande lilla hamnen. Besök Luleå golfbana eller stadens två vattenparker.

Tillbringa en trevlig helg på Comfort Hotel Luleå och njut av den charmiga staden och dess natursköna omgivningar. Upplev Luleå skärgård och de många öarna där du kan hitta små hamnar, restauranger, bastu- och grillplatser.

Inom gångavstånd från hotellet finner du vattnet perfekt för att njuta av solen och vatten. Under vintern kan man åka skidor på Ormberget bara 10 minuters bilresa från hotellet.

Comfort Hotel Luleå har en riktigt mysig atmosfär med ett biblioteket i lobbyn. Koppla av i en av sofforna framför den öppna spisen med en av hotellets många böcker eller med ett gott glas vin. Du kan också njuta din frukost eller middag här och titta på nyheterna på den stora platt-TV:n. Biblioteket är den perfekta mötesplatsen på hotellet.

Comfort Hotel Luleå har 83 individuellt inredda hotellrum med bra bekväma möbler. Hotellet erbjuder en lobbyshop där du kan köpa drycker och lätta måltider, en offentlig dator med Internetanslutning i lobbyn och en möjligheter till att faxa och kopiera.

Gym
På Comfort Hotel Luleå kan du koppla av i hotellets bastu eller hålla dig i form genom att gå till gymmet som ligger 5 minuters promenad från hotellet, här kommer du in till ett rabatterat pris. Här kan du delta i olika träningspass som Body Pump och spinning.

Relaxavdelning
På Comfort Hotel Luleå kan du varva ner i bastun efter en lång dag av äventyr  och utflykter i området. Låt dina muskler slappna av och känn hur blodcirkulationen ökar och du återfår kraft och energi. Använd bastun för att tanka energi. Du kommer att känna dig frisk och beredd på ännu en dag av utmaningar.

Efter bastubadet kan du njuta av en trevlig middag med ett glas vin i restaurangen.

Comfort Hotel Luleå erbjuder 83 smakfullt och personligt inredda rum. I restaurangen i anslutning till vårt berömda bibliotek avnjuter du i avspänd miljö vår omtalade frukostbuffé.
Comfort Hotel Luleå

Hotellet har relaxavdelning med bastu och solarium, eget varmgarage och ligger mitt i centrala Luleå.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bilder

Comfort Hotel Luleå

Storgatan 59 97128 Luleå Sverige Telefon: +46 (0)920 22 02 20
Fax: +46 (0)920 20 10 90

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.  

Välj en hotellkedja