Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Jönköping

[Total: 2    Average: 2.5/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Jönköping

Jönköping, Sverige

Comfort Hotel Jönköping är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Jönköping. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Jönköping har en relaxavdelning öppet varje dag från 18:00 -23:00. Njut i bubbelpoolen och förnya din kropp och själ med lite tid i bastun. Vi har även ett biljardrum där du kan koppla av och samtidigt ha roligt.

Comfort Hotel Jönköping ligger centralt beläget i hjärtat av Jönköping bara fem minuters promenad från Jönköpings station och nära till Jönköpings flygplats.

Inom gångavstånd från hotellet hittar du flera museer och sevärdheter som Munksjö Museet, Jönköping Läns Museum och Husqvarna Fabriks Museum. Det finns ett stort utbud av affärer och butiker, restauranger och andra nöjen i området runt hotellet.

Comfort Hotel Jönköping är ett delvis nyrenoverat hotell med 103 moderna hotellrum. Alla rummen har helt nyrenoverade badrum.

Concept Comfort
På Comfort Hotel Jönköping hittar du alla moderna bekvämligheter. Här finns vårt Concept Comfort, vilket innebär att det alltid finns gratis rättvisemärkt ekologiskt kaffe i lobbyn. I lobbyshoppen hittar du olika drycker, snacks och lätta måltider. I lobbyn finns en dator med internetuppkoppling för allmänt bruk och trådlöst internet finns på alla rum.

Hotellet erbjuder konferensmöjligheter, en restaurang och en relaxavdelning. En frukostbuffé och trådlöst internet ingår i rumspriset.

Comfort Hotel Jonkoping Matsal
Restaurang Comfort for You

Comfort Hotel Jönköping har en egen restaurang som serverar medelhavsmat till ett rimligt pris i en charmig och urban atmosfär.

Restaurant Comfort for You serverar rätter med inspiration från Medelhavet, som kommer att få det att vattnas i munnen. Det är svårt att välja mellan måltiderna.

Öppettider

Dagligen
kl. 18:00 – 23:00

Köket stänger
kl. 21:30

Comfort Hotel Jonkoping Mat
Konferens i Jönköping

Vi erbjuder fem flexibla konferensrum som kan göras till ett stort rum. Vår största lokal rymmer 150 personer.

Comfort Hotel Jönköping har en välutrustad konferensavdelning som kan ta emot 150 gäster. Oavsett om du har ett litet möte för endast ett fåtal personer, ett större möte eller en konferens kan vi erbjuda konferens- och mötesrum som passar dina önskemål. 

Vi vet att varje möte har en egen agenda och att varje händelse kräver sin egna planering och arrangemang. Vi hjälper dig att planera ditt evenemang.

Vi erbjuder fem flexibla konferensrum som kan göras till ett stort rum. Vår största lokal rymmer 150 personer. Alla rummen är utrustade med modern teknik för att du ska kunna göra de bästa presentationerna.

Konferensen ligger i anslutning till lobbyn och receptionen för att ge våra konferensgäster   den allra bästa servicen. Som konferensgäst kan du varva ner i vår relaxavdelning med jacuzzi, bastu, gym och biljardrum. Relaxavdelning är öppen varje dag mellan 18:00 och 23:00.

Hotellet är beläget centralt på väster i Jönköping. Nära till Jönköpings flygplats och högskola. På gångavstånd har ni Tändsticksmuseet, ett fint promenadstråk längs Munksjön och en rad mysiga restauranger.
Hotell Jönköping, Comfort Hotel Jönköping

 

Hotell Jönköping, Comfort Hotel Jönköping

Comfort Hotel i Jönköping har en varm och inbjudande atmosfär, idealisk för både arbete och nöje. Vår omtänksamma personal ger dig effektiv och personlig service.  Kom och upplev den med ett leende!

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Comfort Hotel Jönköping har 103 hotellrum

 

Alla 103 hotellrum har tillgång till trådlöst internet och skrivbord med plats för bärbar dator. Samtliga rum är rökfria. I vissa rum tillåts det att ha med djur.

Vi erbjuder en generös, ekologisk frukostbuffé i vår nyrenoverade restaurang samt gratis kaffe & te dygnet runt. Som gäst har Ni fri tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzi, bastu och biljard. Vi erbjuder kemtvätt och även växling utav vissa valutor. Vår personal hjälper dig snabbt och effektivt dygnet runt!

Som medlem i Choice Club har Ni även fri tillgång till en närliggande träningsanläggning med gym och olika pass. Även gratis kvällstidning fås vid incheckning för medlemmar.

 

Comfort Hotel Jönköping

Klostergatan 28 55317 Jönköping Sverige Telefon: +46 (0)36 10 08 00
Fax: +46 (0)36129401

WE CARE
Comfort Hotel Jönköping erbjuder alla gäster en hälsosam livsstil. Alla hotellets gäster har fri tillgång till ett närliggande gym, NordicGym, bara 100 meter från hotellet. Under hösten 2011 kommer vi att bygga ett eget gym på hotellet. Hotellet erbjuder gästerna gratis utlåning av Pilates bollar. Vill du träna utomhus, rekommenderar hotellets personal gärna olika promenadstråk och joggingspår.

Välj en hotellkedja