Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Jazz Borås

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Hotel Jazz Borås

Borås, Sverige

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Här har du nära till stadens alla sevärdheter, restauranger och shopping. Det här trendiga hotellet är det självklara valet för weekendresor, semester eller affärsresor.

Centralt i Borås ligger Hotel Comfort Jazz med 97 rum varav 70 dubbel/kombirum, eget garage, relaxavdelning med bastu samt en konferenslokal. Hela hotellet är utrustat med gratis trådlös internetuppkoppling.

Comfort Hotel Jazz är beläget i hjärtat av Borås inom gångavstånd från de flesta av stadens sevärdheter och attraktioner. Se den stora Pinnochiostatyn i slutet av Allégatan eller ta ett dopp i äventyrsbadet, Stadsparksbadet. Sveriges näst största zoo, Borås Djurpark, ligger bara drygt två kilometer från hotellet.

På Comfort Hotel Jazz hittar du både restaurang och pub. Hotellet är det naturliga valet för en lågbudget helg i Borås.

KONST OCH DESIGN
På Comfort Hotel Jazz möter du konst, design och en atmosfär av jazz och musik. Alla rum har renoverats och är inredda i en modern skandinavisk stil. Träslagen bok och ek går igen i inredningen, och böcker används flitigt för att skapa en ombonad stämning på hotellet. Comfort Hotel Jazz är ett modernt designhotell som kännetecknas av designmöbler, som Mies van der Rohe stol Barcelona och Arne Jacobsens klassiska stol Myran. Hotellet har sitt namn från Bengt H Malmquists fantastiska jazzfotografier som pryder väggarna i trappan.

På Comfort Hotel Jazz kan du koppla av i vår nyrenoverade relaxavdelning eller hålla dig i form i gymmet. Här finns löpband, crosstrainer och motionscykel. Inga ursäkter att ligga på latsidan!

Comfort Hotel Jazz Boras Relax
Relaxavdelning

På Comfort Hotel Jazz i Borås har vi en nyrenoverad relaxavdelning med stor bastu där du kan varva ner efter en lång dag.

Njut av värmen i bastun och slappna av. Avsluta med en iskall dusch! På relaxavdelning hittar du sköna möbler där du kan koppla av med en tidning eller se nyheterna på TV:n.

I gymmet hittar du nya träningsmaskiner som ett löpband, en crosstrainer och en motionscykel. Håll dig i form i vårt gym, även när du är långt hemifrån.

Boras Brasseriet
Brasseriet

Brasseriet på Comfort Hotel Jazz i Borås är en välbesökt à la carte-restaurang med en blandning av internationella och traditionella svenska rätter. Puben är en populär oas på helgerna och uteserveringen är en favorit under sommaren.

Restaurang Brasseriet på Comfort Hotel Jazz i Borås är ett välbesökt à la carte restaurang som serverar både internationella och traditionella svenskarätter. Prova till exempel pasta à la Casa med oxfilé, grillad lax biff eller en klassisk räksallad.

Restaurangen serverar en lunchbuffé. På kvällen erbjuder restaurangen en After Work meny. Brasseriet är också en populär pub med live musik och en popular uteservering.

Öppettider

Måndag-Torsdag
kl. 11:30-14:30 / 17:00-01:00

Fredag
kl. 11:30-14:30 / 17:00-02:00

Lördag
kl. 17:00-02:00

Söndag
Stängt

Comfort Hotel Jazz Boras Conference
Konferens i Borås

Comfort Hotel Jazz i Borås har ett konferensrum med plats för 32 gäster.

Konferensrummet är tillgängligt för mindre konferenser, möten och sammankomster, intervjuer eller styrelsemöten.

Vi har en trevlig restaurang, Brasseriet, där du kan äta lunch eller avsluta ditt möte eller konferens med en god middag medan du kopplar av och nätverkande med kollegor över ett glas vin.

 

 

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Hotellet har en populär restaurang och erbjuder prisvärda fritidspaket i samarbete med djurparken, äventyrsbadet, Navet Science Center, Liseberg och Borås Golfklubb. Nyrenoverade Comfort Hotel Jazz är beläget på Allégatan 21 mitt i centrala Borås, på bekvämt avstånd från tåg- och buss-station, shopping, Borås Djurpark, Stadsparksbadet och Borås Arena.

Adress

Allègatan 21 50332 Borås Sverige Telefon: +46 (0)33 100 020
Fax: +46 (0)33 411 882

WE CARE
Comfort Hotel Jazz har en tydlig ställning i frågan om hälsa och livsstil. Hotellet har en relaxavdelning där du kan varva ned i bastun eller träna på vårt gym. På Comfort Hotel Jazz vill vi hjälpa dig att göra hälsosamma val.

Välj en hotellkedja