Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Xpress

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Xpress, Oslo

Oslo, Norge

Comfort Hotel Xpress är ett urbant, trendigt och effektivt cityhotel centralt beläget i Oslo. Några minuters promenad från den stora shoppinggatan Karl Johan och Oslos många sevärdheter. Bo i spännande miljö med hi tech-lösningar och trendig inredning.

Comfort Hotel Xpress Oslo är hippt, prisvärt och effektivt. Oslos trendigaste hotell med rockmusik och en skönt avslappnad atmosfär. Här känner du staden puls, kulturliv, shopping och nattliv väntar runt hörnet.

Besök Aker Brygge, Den Norske Opera, eller ta en  promenad längs shoppinggatan Karl Johan.

Bo på ett trendigt och urbant hotell. På Comfort Hotel Xpress är stämmingen avlappnad och skön. Här finns betongväggar med grafitti och massor av färger. Spela flipperspel och bordsfotboll. Häng på vår takterrass eller i umgås I nedervåningen. Hotellet är rakt igenom rock n´roll, det har personlighet och grundtanken är att variation är livets krydda!

Comfort Hotel Xpress är annorlunda! På det här nyöppnade hotellet (januari2011) hittar du den senaste tekniken, de starkaste  färgerna och en atmosfär som kännetecknas av skoj och roligheter.

Checka in på webben eller via din mobiltelefon. Eller använda någon av check-interminalerna på hotellet när du anländer. Du får även använda telefonen som din rumsnyckel såvida du inte föredrar den traditionella nyckeln. Det har aldrig varit enklare och du kommer att spara både tid och pengar.

På hotellet är du ständigt uppkopplad och med resten av världen. Comfort Hotel Xpress har iPod-dockningsstationer i alla rum, en digitalconcierge och arbetsplatser i lobbyn.

Comfort Hotel Xpress, Oslo

Møllergata 26 0179 Oslo Norge

 

Välj en hotellkedja