Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Union Brygge

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Union Brygge Drammen

Drammen, Norge

Comfort Hotel Union Brygge är ett ultramodernt cityhotell i hjärtat av Drammen nära alla sevärdheter, restauranger och köpcentra. Det här urbana hotellet är det självklara valet för weekendresor, semester och affärsresor.

Comfort Hotel Union Brygge är centralt beläget i hjärtat av den nya Drammen med Union scenen som närmaste granne med konserter och evenemang.

Hotellet ligger bara några minuters promenad från Centralstationen, där du kan ta Airport Express tåg till Gardermoen flygplats som ligger en timme bort. I området runt hotellet hittar du ett rikt utbud av restauranger, barer och shopping.

Komfort är mer än möbler med en bra stoppning – komfort handlar om att känna sig hemma!Få den rätta känslan i en rock svit inspirerad av antingen AC / DC, Woodstock, The Beatles eller Frank Sinatra. Du kommer inte att känna så långt bort från hemmet i en rock sviter – här handlar det om att få feeling!
Det här trendig cityhotell ligger nära Drammenbadet, Norges modernaste inomhus swimmingpool, två skidorter, en golfbana och alternativ fiske.

Comfort Hotel Union Brygge i Drammen är ett nytt, trendigt, urbant hotel med rock n´roll attityd! Det här urban cityhotellet öppnade 2010 och ligger mitt i Drammens kulturella centrum. Närmaste granne är Union scenen – en helt ny mötesplats och Drammen floden. Hotellet har 140 topp-moderna rum med en hipp och färgstark inredning, och fyra sviter med olika rockteman.

Hotellet har en stor frukostbuffé varje morgon och en middagsbuffé måndag – torsdag från 18:00 till 21:00 som ingår i rumspriset.

Här finns möteslokaler, ett gym, en lobbybar och sex Mac-datorer med tillgång till internet i lobbyn.

Konferens

Våra tre konferensrum:
Floden 16 personer
Led Zeppelin 70 personer
H2H 12 personer.

Comfort Hotel Union Brygge i Drammen mötes och konferenserlokaler i moderna och trendiga omgivningar och kan ta emot 70 personer. Med tre spännande konferens-och mötesrum, är Comfort Hotel Union Brygge det självklara valet för möten och konferenser, kickoffer och andra evenemang.

Konferenslokalerna är utrustade med allt du behöver, modern AV-utrustning och bekväma stolar. Vi skräddarsyr ditt evenemang i minsta detalj med mat, dryck och aktiviteter.

Vart välkommen till våra mötes och konfernslokaler på Comfort Hotel Union Brygge i Drammen.

Comfort Hotel Union Brygge

Grønland 68 3045 Drammen Norge Telefon: +47 32 21 70 00

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja