Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel RunWay

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Hotel RunWay Gardermoen

Gardermoen, Norge

Comfort Hotel RunWay är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Oslo. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel RunWay inviges 2010 och ligger endast fem minuter från Gardemoens flygplats i Oslo. 

Hotellet ligger nära till sevärdheter som Ullensaker Museum och flygplansmuseet, Forsvarets Flysamling. Med ett perfekt läge nära både flygplatsen och Oslo City, är det här urbana designhotell det självklara valet  när du övernattar i Oslo. Perfekt för weekendresor, semestrar och affärsresor. Hotellet har parkering (extra avgift), gym, bastu och restaurang.

Det blir inte enklare! På Comfort Hotel RunWay hittar du allt du behöver för en, två eller flera nätter. Hotellet har Norges första restaurang som har öppet 24 / 7, bastu och gym, och en läcker frukostbuffé ingår i priset.

Comfort Hotel RunWay är det mest tekniskt avancerade hotellet i Norge med 20 konferens-och mötesrum som kan ta emot upp till 280 personer.

Comfort Hotel Runway Foodcourt
FoodCourt – öppet dygnet runt

FoodCourt är en urban och effektiv restaurang som serverar mat från världens alla hörn. Njut av restaurangens läckra sushi, en spännande wrap eller en bit kött eller fisk från medelhavet förberedda på den öppna grillen. Läsk ingår i priset. Det är också här vi serverar ekologisk frukostbuffé. 

Vi serverar frukost dag och natt: Färskpressad juice, smoothies, bagels eller havregrynsgröt – valet är ditt tal! Har du bråttom? Be att få ta med din frukost.

RunWay är den enda restaurangen i Norge öppet dygnet runt. Ät din frukost kl 04.00 eller din middag 24.00 utan problem. FoodCourt serverar god mat från hela världen.
Comfort Hotel Runway Chill
Konferens på RunWay

Comfort Hotel RunWay har Norges tekniskt mest avancerade konferensavdelning. Vi har all utrustning som behövs här, inget annat än det bästa- state of the art.

Endast den senaste tekniken och smarta lösningar finns att tillgå på Comfort Hotel RunWay, och om du behöver en projektor, en stor skärm eller ljudutrustning kan du vara säker på att vi ger dig allt du behöver och att vi hittar rätt lösning för dig och ditt företag. På Comfort Hotel RunWay kan du vara helt säker på att din konferens kommer att flyta på, utan störande tekniska problem, smidigt och säkert.

Med vår nya möteskoncept, Expressmöten, behöver du inte heller  boka mötesrum eller planera ditt möte i minsta detalj. Du har din lunch och stannar för raster när det passar dig.

Med 20 konferens- och mötesrum på hotellet, kan du vara säker på att det alltid finns utrymme för möten, konferenser, kickoffer och andra evenemang.Om du planerar en större konferens, rekommenderar vi att du bokar ett konferensrum som passar dig och låt oss hjälpa till med planeringen. Mindre möten behöver inte förbokning.

Vår restaurang, FoodCourt, erbjuder lunch, middag, kaffe, kakor, vatten och färsk frukt.

Med flygplatsen som vår granne och en non-stop shuttlebus som tar dig till och från flygplatsen flera gånger i timmen, är Comfort Hotel RunWay det självklara valet för dina möten och konferenser.

Njut av obegränsad komfort dygnet runt på Gardermoen. Hotellet är  ultramodernt och fullt med häftig design, modern teknik och alla tänkbara bekvämligheter.  Comfort Hotel RunWay är ett hotell som vågar vara annorlunda. Här finner du innovativa lösningar och service dygnet runt.

Du behöver inte oroa dig för att sova nära landningsbanan. Alla rum har dubbla ljudisolerade fönster och underbart sköna sängar – på Comfort Hotel RunWay kommer du att sova som ett barn!

 

Comfort Hotel RunWay

Sør Gardermoen 2060 Gardermoen Norge Telefon: +47 63 94 88 88
Fax: +47 22 47 17 18

WE CARE
På Comfort Hotel RunWay kan du äta frukost med gott samvete! Vi erbjuder en komplett ekologisk frukost, vilket innebär olika ekologiska alternativ inklusive bröd, dryck, ägg, frukostflingor, kaffe / te, grönsaker, frukt och kallskuret. WeCare på Comfort Hotel RunWay – ett miljöcertifierat hotell!

Välj en hotellkedja