Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Ringerike

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Ringerike Hønefoss

Hönefoss, Norge

Comfort Hotel Ringerike är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Hönefoss. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Ringerike är centralt beläget i hjärtat av Hönefoss, vid det berömda vattenfallet och nära Ringerikes museum, Riddergården och Hadeland Glasbruk.

Det här är en riktig shopping-hotell här får du valuta för pengarna, och har  bara två minuters promenad till den stora shoppinggatan och ett stort shoppingcenter. Du hittar också massor av restauranger, barer och kaféer i området runt hotellet.

Comfort Hotel Ringerike har 82 luftiga och bekväma rum. Några av rummen är handikappanpassade och allergivänliga. Hotellet har en modern och vacker inredning.

På Comfort Hotel Ringerike spelas Hönefoss Revyn varje sommar I sex veckor från den 1 juni. Den besöks av 18.000 besökare och ger en speciell stäming till hotellet sommartid.

En härlig frukostbuffé och ekologisk rättvisemärkt kaffe dygnet rumt ingår I rumspriset. Hotellet har en lobbyshop och en lobbybar dessutom en egen restaurang, Bryggerikjelleren, en “måste ses” restaurang med pub och bar.

i alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.
Comfort Hotel Ringerike har ett gym med vikter och maskiner som får burkas av hotellets gäster. Använd dina muskler, svettas. Efter en timmas motion och styrketräning känner du välbehaget sprida sig I kroppen. Håll en god form i vårt gym, även om du är långt hemifrån. Träna medan du ser på nyheterna från plattTV:n på väggen.

Restaurang

Comfort Hotel Ringerike har en egen restaurang som heter Bryggerikjelleren på grund av sitt läge. Restaurangen har fyra matsalar, bar och en pub, och du äter i en autentisk och mysig miljö med historia och själ.

Comfort Hotel Ringerikes egen restaurang, Bryggerikjelleren, ligger i det gamla Hönefoss bryggeriet från 1854. Restaurangen serverar en buffé med kalla och varma rätter, gourmeträtter och rätter med inspiration från hela världen.

Konferens

Hotellet erbjuder tio mötesrum i olika storlekar varav det största rummet kan ta emot 140 gäster. 

Comfort Hotel Ringerike har moderna konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken inom AV-utrustning och trådlöst höghastighetsinternet.

Hotellet erbjuder tio mötesrum i olika storlekar varav det största rummet kan ta emot 140 gäster. Mötesrummen är ljusa och vackert inredda med bekväma stolar.

Oavsett om du har ett styrelsemöte, en mindre konferens, en kickoff eller ett antal anställningsintervjuer hjälper vi gärna till med planeringen av ditt evenemang.

Hotellet har ett centralt läge, utnyttja hotellets inbjudande lobby med vår lobbybar för uppfriskande pauser. Vi har även en restaurang, Bryggerikjelleren, där ni kan äta lunch eller middag.

Vi tar fram skräddarsydda konferenspaket efter era behov. En konferens paket kan innehålla konferensrum, AV-utrustning och projektor, trådlöst internet, kaffe, te, isvatten, frukt och lunch. En trevlig middag är alltid en perfekt avslutning på en heldagskonferens.
Hotellet erbjuder konferens- och mötesrum. Det finns utomhusparkering på båda sidor av hotellet.

På Comfort Hotel Ringerike kan vi erbjuda skönhetsbehandlingar på Comfort Beauty Cliniques skönhetssalong.

Här kan du få en skön behandling medan du kopplar va en stund. Få manikyr och ett fint nagellack som matchar din outfit. En klassisk ansiktsbehandling, ansiktsmassage eller vanlig kroppsmassage. Njut av en lugn och avkopplande timme på Comfort Beauty Clinique.

 

Comfort Hotel Ringerike

Kongensgate 3 3510 Hønefoss Norge Telefon: +47 32 17 16 20
Fax: +47 32 12 72 05

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001.

Välj en hotellkedja