Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Nobel

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Hotel Nobel Molde

Molde, Norge

Comfort Hotel Nobel är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Molde. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Nobel är centralt beläget i hjärtat av Molde nära vattnet, Moldebadet vattenpark och Molde flygplats. Inom gångavstånd från hotellet hittar du Molde högskola och Romsdalmuseet – ett stort byggdemuseeum grundat 1912.

Molde kallas också ”Rosornas stad” men är främst känd för de vackra vyerna du från härifrån. Comfort Hotel Nobel är den självklara utgångspunkten när du ska ut och se Atlanterhavsveien, Trollstigen eller Romsdalshorn. I området runt hotellet finner du många små butiker, gallerier som säljer både souvenirer och konstföremål.

Comfort Hotel Nobel har ett äkta bageri och en tebutik i bottenvåningen. Här bakar vi bröd till hotellets frukost varje morgon. Njut av en trevlig lunch i bageriet eller unna dig själv läckra hembakade kakor.
Comfort Hotel Nobel ligger i en imponerande byggnad från 1913 tillsammans med ”Fole godt” – bageri och tebutik i bottenvåningen där gästerna kan njuta av en god lunch.

The City Hotel har 49 hotellrum med en klassisk inredning och bekväma möbler. Hotellet erbjuder parkering utomhus i närheten av hotellet.

Konferens

Comfort Hotel Nobel i Molde erbjuder möteslokaler för upp till 20 personer.

Hotellet har två mötesrum med bekväma möbler, trådlöst internet och AV-utrustning.

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt event eller möte i minsta detalj med mat, dryck och aktiviteter. Hotellet har också fax och kopiator.

 

Comfort Hotel Nobel

Amtmann Krohgs gt.5 6413 Molde Norge Telefon: +47 71 25 15 55
Fax: +47 71 21 59 54

WE CARE
Comfort Hotel Nobel i Molde är ett miljöcertifierat hotell som är 100% rökfritt.

Välj en hotellkedja