Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Eskilstuna

[Total: 1    Average: 4/5]
Comfort Hotels

Hotel Eskilstuna

Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna med sin urbana känsla är beläget i hjärtat av Eskilstuna. Nära till stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Ett cityhotell som passar lika bra för weekendresenärer som affärsresenärer.

Comfort Hotel Eskilstuna är centralt beläget och har nära till allt Eskilstuna har att erbjuda. Härifrån kan du upptäcka och utforska stadens många sevärdheter och attraktioner.

Utforska Eskilstuna gamla stadskärna, Gamla Staden, där gatorna är smala och fyllda med små charmiga butiker, eller besök Faktori Museum och Parken Zoo, en av Sveriges populäraste familje- och nöjesparker. Några minuter från hotellet finner du Mälaren, där du kan bada, segla och fiska.

På Comfort Hotel Eskilstuna kan du sova sent på helger. Sov ut ordentligt och gå sedan och njut av vår brunch som serveras till klockan 11.00 på lördagar och 12.00 på söndagar.
Comfort Hotel Eskilstuna är ett nyöppnat modernt och urbant City Hotell. Centralt beläget vid Eskilstunaån har vi stadens bästa utsikt. Som det största hotellet i Eskilstuna, skiljer vi oss från andra genom en mycket trendig och modern inredning i ljusa färger och med färgglada detaljer.

Lobby med flipperspel och bar
Hotellet har en cool lobby med flipperspel och två hissar som heter Joe och Paul. Njut av en drink eller en avkopplande öl i vår trendiga bar i ena änden av receptionen. Vår bartender har lokalkännedom, och har utvecklat fem favoritdrinkar på Comfort Hotel Eskilstuna. Prova en Comfort Citron Caprinuschka eller kanske en uppfriskande Apple Passion?

Hotellet har 120 rum med alla moderna bekvämligheter, ett gym, en lobbyshop med lättare måltider och drycker, en bar, en offentlig dator med internetanslutning för allmänt bruk i lobbyn, konferensmöjligheter och fax- och kopieringstjänster.

En stor och varierad frukostbuffé, ekologiskt rättvisemärkt kaffe dygnet runt och gratis trådlöst internet i hela hotellet ingår i rumspriset.

Konferens

Comfort Hotel Eskilstuna har konferenslokaler med plats för upp till 50 personer.

Vi erbjuder moderna konferenslokaler och mötesrum med modern konferensteknik. Här kan du hålla olika möten, konferenser, intervjuer eller andra affärsevent.

Vi erbjuder ett dagkonferenspaket inklusive frukost kaffe, en läcker lunch, eftermiddagskaffe, godis och färsk frukt i mötesrummet. Ta en uppiggande paus i Eskilstunas häftigaste lobby med gott om plats för mingel och nätverkande.

 

Comfort Hotel Eskilstuna

Hamngatan 9 632 20 Eskilstuna Sverige Telefon: 0046 (0) 16 17 78 00
Fax: 0046 (0) 16 17 78 11

WE CARE
På Comfort Hotel Eskilstuna har vi fokus på hälsa och ekologi. På vårfrukostbuffé hittar du alltid ett rikt utbud av ekologiska godsaker, och hotellet erbjuder ekologiskt rättvisemärkt kaffe dygnet runt. Du har alltid möjlighet att träna i vårt gym, så du kan hålla dig i form även om du är långt hemifrån.

Välj en hotellkedja