Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Bristol

[Total: 1    Average: 2/5]
Comfort Hotels

Hotel Bristol Arvika

Arvika, Sverige

Comfort Hotel Bristol är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Arvika. Här har du nära till stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Bristol ligger i hjärtat av Arvika i mitten av gågatan med direkt tillgång till affärer, aktiviteter, restauranger och sevärdheter.

Arvika Centralstationen ligger inom gångavstånd från hotellet, och nära hotellet hittar du Rackstadmuseet, Brunskogkyrkan och Konsthallen.

På Comfort Hotel Bristol känns det nästan som hemma. Börja och sluta dagen i vår restaurang där vi erbjuder både frukost och middag. På morgonen hittar du en varierad frukostbuffé med allt du kan önska, och på kvällen erbjuder vi en lätt middagsbuffé med varma och kalla rätter.
Arvika ligger i vackra omgivningar och bjuder på många olika aktiviteter. På Glafsfjorden kan du åka vattenskidor, segla och fiska. Ha en picknick på stranden, gå på vandringstur, cykla och njut av den magnifika naturen.

Comfort Hotel Bristol har 32 moderna rum med alla bekvämligheter, trendigt och centralt beläget i Arvika. Här får du verkligen valuta för pengarna. Det här är det självklara hotellet för trend- och prismedvetna resenärer.

Hotellet har en bastu och en allmän dator med internetanslutning. Det finns parkeringsplatser och du får en säker parkering för en liten avgift.

Restaurang

På Comfort Hotel Bristol tar vi väl hand om våra gäster. För att visa hur mycket välmående gäster betyder för oss bjuder vi på en frukostbuffé och en middagsbuffé varje kväll från måndag till lördag som ingår i rumspriset. 

Comfort Hotel Bristol har en egen restaurang som serverar en ekologisk och näringsrik frukost varje morgon och en lätt middag serveras varje kväll från måndag till lördag.

Frukostbuffén innehåller färska frukosttillbehör, och du kommer alltid att hitta ekologiska alternativ när det kommer till dryck, bröd, flingor, kallskuret och frukt.

Middagsbuffén innehåller soppa, pastasallader, olika sill, kokt ägg, ett urval av kallskuret, bröd m.m.

Är du trött efter en lång dag av sightseeing eller konferens? Då kan du njuta av vår middagsbuffé i hotellets restaurang, gott, enkelt och energigivande!

Öppettider

Frukost
Veckodagar
kl. 07:00 – 09:30
Helger
kl. 08:00 – 10:30

Middagsbuffé
Måndag till torsdag
kl. 19:00 – 21:00
Fredag till lördag
kl. 18:00 – 21:00

Middagsbuffén serveras inte på söndagar.

Comfort Hotel Bristol

Kyrkogatan 25 67131 Arvika Sverige Telefon: +46 (0)570 132 80
Fax: +46 (0)570 191 22

WE CARE
Comfort Hotel Bristol erbjuder alla gäster ett hälsosamt val. Vi bjuder på hälsosam mat och här har du tillgång till vårt gym. Vår ambition är att göra din vardag lite hälsosammare. I WeCare-boken hittar du information om mat och näring, fysisk aktivitet och mental hälsa.

 

Välj en hotellkedja