Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Florø

[Total: 1    Average: 5/5]
Comfort Hotels

Hotel Florø

Florø, Norge

Comfort Hotel Florø är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Florø. Här har du nära till stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Florø är ett nytt urbant hotellalternativ i centrala Florö. Nära den charmiga båthamnen och Florö Kustmuseum. På gångavstånd finns shopping, restauranger och sevärdheter.

Comfort Hotel Florø är centralt beläget i Florø och hotellet präglas av en urban atmosfär med musik, design och en känsla av Citylife med kaféer och barer.

Vår lobby präglas av moderna färger och designermöbler, här hittar du hotellets cocktaillounge, en plats att koppla av på med en drink och lätta måltider. Här finns även ekologisk rättvisemärkt kaffe dygnet runt, offentliga datorer med internetuppkoppling och skön musik.
Hotellet ligger bara 5 minuters bilresa från Florö flygplats. Utanför hotellet finns både hav, fjäll och fjordar med små öar och klippor. Besök gamla fyrar, ön Kinn eller fiska i fjorden.

Hotellet har 85 ljusa och luftiga hotellrum inredda i en trendig skandinavisk stil med alla moderna bekvämligheter och gratis trådlöst internet. Det finns en parkering vid hotellet.

Här finns även gym och bastu för alla hotellgäster, konferenslokaler, restaurang och en cocktaillounge. Vi bjuder på en fantastisk frukostbuffé och ekologiskt rättvisemärkt kaffe.

Konferens

Comfort Hotel Florö har moderna konferens- och möteslokaler för 80 personer.

Comfort Hotel Florö har moderna konferens- och möteslokaler för 80 personer. Med tre stora konferens- och mötesrum är Comfort Hotel Florö är det självklara valet för möten och konferenser, kickoffs och andra evenemang.

Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik för en smidig konferens. Vi hjälper dig att planera och genomföra din konferens hos oss, Vi kan skräddarsy olika aktiviteter och middag efter dina önskemål och behov.

Avsluta event med en drink i vår cocktaillounge, perfekt för lite mingel och en sängfösare.

Comfort Hotel Florø

Markegata 43 6900 Florø Norge Telefon: +47 57 74 10 00
Fax: +47 57 74 19 80

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja