Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Trondheim

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Trondheim

Trondheim, Norge

Comfort Hotel Trondheim är Trondheims nyaste cityhotell med ett centralt läge nära stadens alla attraktioner och sevärdheter. Hotell är det självklara valet för en helg i Trondheim, beläget i spännande och urbana miljöer, här får du mycket för pengarna. Hotellet erbjuder två toppmoderna mötesrum, New York som kan ta emot 10 personer, och Köpenhamn för 18 personer. Comfort Hotel Trondheim har en dold pärla: Ett litet kafé där du möts av den goda doften av nybakat bröd, varm choklad och nymalet kaffe. Njut av en kopp kaffe och ta hem en påse med nymalda kaffebönor.

Comfort Hotel Trondheim är Trondheims nyaste hotel. Hotellet har 195 fina hotellrum med skandinaviska designmöbler.

Den här cityhotellet ligger i stadens centrum, nära Trondheims sevärdheter, restauranger och barer. Det ligger även nära Trondheim Centralstation och flygbussarna.

Inom gångavstånd från hotellet hittar du den gamla stadsbron, Nidarosdomen och ärkebiskopens palats.

Comfort Hotel Trondheim är ett ljust och modernt cityhotell med en trevlig atmosfär. Hotellet kombinerar funktionalitet, teknik och design med komfort och atmosfär som gör att du känner dig välkommen så fort du öppnar dörren. Lobbyn har en inbjudande atmosfär och doftar av kaffe och nybakat bröd.

Hotellet har alla moderna bekvämligheter du behöver för en oförglömlig vistelse oavsett om du är på affärsresa eller på en mysig weekendresa. Njut av vår restaurang med bar och lounge, håll dig i form i vårt gym och använd våra arbetsstationer i lobbyn.

Konferens

Comfort Hotel Trondheim har moderna möteslokaler i inspirerande miljö och utrustade med de senaste tekniken. Planera ert nästa sammanträde i vackert  mötesrum med bekväma stolar, trådlöst internet och allt du behöver i samband med modern AV-utrustning.

Hotellet erbjuder två toppmoderna mötesrum, New York som kan ta emot 10 personer, och Köpenhamn för 18 personer. Comfort Hotel Trondheim är det självklara valet för möten och mindre konferenser, kickoffer och andra evenemang.

Hotellet skräddarsyr ditt evenemang i minsta detalj med mat, dryck och aktiviteter. Avsluta ditt möte eller konferens med en middag eller en drink i cocktailbaren.

 

 

Adress till Comfort Hotel Trondheim

Krambugata 3 7011 Trondheim Norge Telefon: +47 73 58 88 88
Fax: +47 73 58 88 81

Välj en hotellkedja