Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Park Trondheim

[Total: 0    Average: 0/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel Park Trondheim

Trondheim, Norge

Comfort Hotel Park erbjuder moderna mötes- och konferensmöjligheter för upp till 70 personer. Comfort Hotel Park har en härlig takterrass. Njut av utsikten över Trondheim och grönområdet bakom hotellet.  Comfort Hotel Park är ett tredigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Trondheim. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel Park är ett modert cityhotell centralt beläget i hjärtat av Trondheim nära ärkebiskopens palats, Nidarosdomen och Munkholmen.

Hotellet ligger nära många sevärdheter och Trondheims många restauranger, barer och shoppingcenter.

Comfort Hotel Park är ett charmigt och modernt cityhotell med 120 rum varav 20 är sviter. På toppen av hotellet hittar du en fin relaxavdelning med utomhus-spa och en bastu för avkoppling och välbefinnande.

Som ett konferenshotell, erbjuder Comfort Hotel Park mötes- och konferensfaciliteter, tillgång till fax och kopiering och gratis trådlösthöghastighetsinternet i hela hotellet.

Takterrass
Slappna av och känn välbefinnande efter en lång dag av sightseeing eller möten. Högst upp i hotellet finns en takterrass med utsikt över Trondheim och grönområdet bakom hotellet. På takterrassen har en utomhusjacuzzi som avänds under sommarsäsongen. Under vintersäsongen hittar du en inomhusjacuzzi. Njut i bastun och ladda energi för att känna sig frisk och förberedd för morgondagens utmaningar.

Njut av en drink i baren, en härlig middag i restaurangen, den stora frukostbuffén ingår i rumspriset.

Comfort Hotel Park erbjuder moderna och inbjudande mötes- och konferensmöjligheter för upp till 70 personer. Våra två mötesrum har bekväma möbler och modern AV-utrustning med ljud och projektor.

Hotellet erbjuder ett konferenspaket inklusive mötesrum, isvatten, frukt, kaffe och te och eventuellt lunch. Efter en lång dags mötet eller konferens föreslår vi en trevlig och avkopplande middag som den perfekta avslutningen på dagen.

Hotellet hjälper gärna dig att planera ditt möte eller konferens, och vi kan hjälpa dig med allt från dagkonferenser och styrelsemöten till undervisning och anställningsintervjuer.

Adress till Comfort Hotel Park

Prinsensgate 4 A 7012 Trondheim Norge Telefon: +47 73 83 39 00
Fax: +47 73 83 39 01

Välj en hotellkedja