Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel City Center Göteborg

[Total: 1    Average: 3/5]
Comfort Hotels

Comfort Hotel City Center Göteborg

Göteborg, Sverige

Comfort Hotel City Center är ett trendigt hotell med urban känsla beläget i hjärtat av Göteborg. Här har du nära stadens nöjes- och kulturliv med restauranger och shoppingcenter. Det här cityhotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor.

Comfort Hotel City Center är centralt beläget i Göteborg. Fem minuter från Avenyn, nära Göteborgs Operan, Göteborgs konstmuseum och Nordstan. Perfekt läge för en skön cityweekend!

Här finns massor av restauranger, barer, caféer och klubbar, bara att ge sig ut på stan och ha kul! Det centrala läget och den urbana atmosfären gör det till ett hotell där du verkligen får valuta för pengarna.

Comfort Hotel City Center är ett nyrenoverat hotell centralt beläget i Göteborg. Hotellet har 55 moderna rum med skrivbord och gratis trådlöst internet ger möjlighet att arbeta under vistelsen på hotellet.

Här får du en stor frukostbuffé, kostnadsfritt ekologisk rättvisemärkt kaffe dygnet runt och nygräddade våfflor på eftermiddagen ingår i rumspriset.

Hotellet har möteslokaler och fax och kopieringstjänster. Det finns en gratis utomhusparkering.

På Comfort Hotel City Center kan du koppla av med en kopp nybryggt ekologiskt kaffe på hotellets mysiga terrass. Terrassen är som ett litet atrium med en trevlig och inbjudande atmosfär.

Comfort Hotel City Center är beläget nere vid Göta älv med Kungsgatan runt hörnet. På några minuter når du det mesta av vad Göteborg har att erbjuda. Shopping, teater, opera, restauranger och sportarenor. Hotellet har 55 rum, frukostmatsal och konferenslokal för upp till 20 personer. Alla rum har dusch, kabel-TV m betalkanaler, hårtork och trådlöst internet.

Hotell Göteborg, Comfort Hotel City Center

Fakta om Hotel City Center Göteborg

  • Antal rum:      55
  • Familjrum:     11
  • Rökfria rum:     55
  • Handikapprum:     1
  • Sängar:     100
  • Enkelrum:     20
  • Dubbelrum:     24

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Bilder från Hotel City Center Göteborg

Konferens

Comfort Hotel City Center erbjuder ett mötesrum för upp till 15 personer.

Mötesrummet är möblerat med fina och bekväma stolar, AV-utrustning och trådlöst internet.

Håll dina möten i en inspirerande miljö med ett mycket centralt läge.

Vi hjälper dig gärna att planera dina möten, och vi erbjuder ett mötespaket med mötesrum och AV-utrustning, trådlöst internet, isvatten och frukt, kaffe och te och lunch.

Comfort Hotel City Center

Stora Badhusgatan 28 41121 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0)31 17 40 50
Fax: +46 (0)31 17 40 58

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.  

Välj en hotellkedja