Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Wisby

[Total: 3    Average: 4.7/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Wisby Visby, Gotland

Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett personligt hotell beläget innanför Visbys ringmur. Omgivet av levande historia och med småbåtshamnen som närmaste granne bor du mitt i stan. Clarion Hotel Wisby är det självklara valet vare sig du är på affärsresa eller nöjen.

Byggnaderna som ingår i Clarion Hotel Wisby har haft många användningsområden. De byggdes som medeltida lagerhus. I slutet på 1600-talet fanns här en krog som hette Stadshuskällaren Friheten. I dag är Friheten hotellets närmaste granne och samarbetspartner.

Med närheten till färjeterminalen och Visbys flygplats, är Clarion Hotel Wisby ett självklart val när du ska besöka Gotlands alla sevärdheter. Vi ligger även nära Visby Strand som är Gotlands största konferensanläggning.

Många inredningsdetaljer i hotellet vittnar idag om husets historia som går tillbaka till medeltiden. Här finns kryssvalvsrum och pelare som är mer än 700 år gamla. I dessa lokaler har det drivits hotell sedan mitten av 1800-talet.

På Clarion Hotel Wisby kan du njuta av en skön massage i vår relax-avdelning eller avnjuta en god måltid i den anrika restaurangen. Eller bara vandra omkring i de gamla byggnaderna från medeltiden och påminna dig själv att du inte är på ett museum, utan gäst på ett modernt hotell med en alldeles unik och egen atmosfär.

Clarion Hotel Wisby Innegard
Restaurang Friheten

Granne med Clarion Hotel Wisby ligger restaurang Friheten, här har det drivits krog sedan 1600-talet. Friheten bjuder på välsmakande mat i en inspirerande miljö.

Börja eller avsluta besöket med en god drink i vår bar Vinterträdgården.

Kroppshalsan Visby
Wisby SPA

Wisby Spa på Clarion Hotel Wisby är belägen längst ned i hotellets byggnad.Vi erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö.

Vi har dam och herrbastu och här kan du bada i en 30° varm pool omgiven av 1400-tals pelare. Våra professionella spaterapeuter kan ge dig skön massage, ansiktsbehandlingar, nagelvård och vattengympa.

Här hos oss på Wisby Spa ser vi till helheten! Vi är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö.

 

Clarion Hotel Wisby

Web www.clarionwisby.se

Engelsk: www.clarionwisby.com

Strandgatan 6 62124 Visby Sverige Telefon: +46 (0)498 25 75 00
Fax: +46 (0)498 25 75 50

Välj en hotellkedja