Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Tyholmen Arendal

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Tyholmen Arendal

Arendal, Norge

Clarion Hotel Tyholmen är ett maritimt hotell som ligger precis vid bryggkanten i den gamla delen av Arendal centrum. Hotellet är känt för sin fantastiska utsikt över havet och för sin personliga atmosfär. Besök oss och upplev Arendals spännande kulturliv.

Clarion Hotel Tyholmen är ett personligt och levande hotell som är präglat av en unik maritim miljö. Vårt passionerade engagemang för att ge våra gäster den bästa hotellupplevelsen sträcker sig utöver det vanliga.

Här kan vi erbjuda en spännande övernattning och kreativa konferenser i Arendals natursköna omgivningar.

Hotellet är uppfört i en gammal trähustil som är typisk för regionen. De är försiktigt renoverat och på så sätt ett modernt och bekvämt hotell, men en alldeles unik atmosfär. Det nya hotellet har fått nya fina rum, en stor konferenssal och allmänna utrymmen.

Arendal och närområdet erbjuder våra gäster många olika aktiviteter. På hotellet lånar vi ut fiskeutrustning. Den som vill kan ta en båttur, spela golf och besöka museer. Alla våra gäster har tillgång till ett stort lokalt gym. För den som är hungrig så har vi en utmärkt á la carte restaurng på Clarion Hotel Tyholmen.

I Arendal arrangeras varje år ett flertal festivaler och events som Båtmässa, Hovefestivalen, Norwegian Grand Prix, regattan APL Race Week och Arendal Jazz och Blues festival för att nämna några.

Restaurang Tre Segel Arendal
Restaurant Tre Segel

Från vår vackra restaurang Tre Segel och baren Åtta glas, har du stadens bästa utsikt. Slå dig ner och njut av god mat och dryck medans du insuper havsluften och här ljudet från vattnet.

Restaurang Tre Segel serverar frukost, och middag. Här finns även ett chambre separée där vi kan ta emot mindre sällskap med upp till tio gäster. Härifrån finns även en egen utgång till terrassen.

I en annan del av restaurangen kan vi ta emot sällskap på 40 personer och vid stora middagar som julbord och banketer används salen Store Torungen.

Öppetider

Frukost 
Måndag – fredag
kl 06.30 – 10.00
Lördag och Söndag
kl. 07.30 – 11.00

Lunch, småretter och A La Carte 
Måndag – Lördag
kl 12.00 –  22.00
Söndag
stängt

Tyholmen Restaurang Tre Segel Arendal
Konferens

Clarion Hotel Tyholmen är byggt för att kunna arrangera effektiva och kreativa konferenser anpassat efter dina behov. Vi hjälper dig med konferenser, kurser, kickoffer, julbor eller andra event. Vi kan erbjuda vackra moderna lokaler med stadens bästa utsikt.

Alla rummen har utrustats med den senaste tekniken för att kunna säkerställa en så effektiv och smidig konferens som möjlig.

Clarion Hotel Tyholmen har sju konferenslokaler som rymmer allt ifrån 12 till 300 personer.

Vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper dig att planlägga och genomgöra ditt event på bästa sätt och efter dina önskemål. Vi tar hand om alla de praktiska detaljerna medan du kan fokusera på innehållet. Tillsammans skapar vi minnesvärda konferenser.

 

Adress till Clarion Hotel Tyholmen

Web: www.clariontyholmen.no

Engelsk: www.clariontyholmen.com

Teaterplassen 2 4801 Arendal Norge Telefon: +47 37 07 68 00
Fax: +47 37 07 68 01

Välj en hotellkedja