Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel & Congress Trondheim

[Total: 2    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim, Norge

Norges största konferenshotell

Clarion Hotel & Congress Trondheim är en av Skandinaviens största konferenshotell, beläget i hamnen i stadens centrum. På hotellet finns 400 rum, 18 konferenslokaler, totalt 3000 m2 konferensavdelning, 300 parkeringsplatser och spännande koncept mat. Detta är den idealiska platsen för möten, konferenser, seminarier och evenemang i Trondheim. Flygbussen stannar utanför hotellet och det finns åtta avgångar per timme från Clarion Hotel Trondheim flygplats, Værnes. Hotellet är en spektakulär upplevelse för besökare. Byggnaden är innovativ i arkitektur (Space Group AS), inredning (Björk Architects) och en byggnad i energiklass A. Detta fashionabla hotell står ut som en arkitektonisk märkesbyggnad och en attraktion i Trondheim. En stor guldstjärna på koppartak av hotellet kommer att dra mycket uppmärksamhet! Visa en broschyr om hotellet här!

Live Meeting i Trondheim

Hotellet är en inspirerande plats att vara för både övernattande gäster och invånare i staden. Clarion Hotel i Trondheim, centrala Norges nya och levande mötesplats och det finns ett varierat program med konserter, föreläsningar och utställningar! Håll utkik här eller på Facebook, för att se vad som händer!

I vår 9 våningen inrymmer restaurang och Sky Bar och Astrum Grill & Raw Bar, med spännande matkoncept och en takterrass på hela 190 kvadratmeter! Här njöt utsikt centrum och Trondheimsfjorden av turister, trøndere och entusiastiska konferensdeltagare från hemlandet och utomlands!

 

Adress till Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim Norge

Välj en hotellkedja