Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Stavanger

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion

Clarion Hotel Stavanger

Stavanger, Norge

Clarion Hotel Stavanger är ett personligt hotell i centrala Stavanger. Härifrån har du nära till stadens kultur och nöjesliv. Hotellet har en fantastisk utsikt över fjorden och är rätt ställe för dig som vill ha en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Clarion Hotel Stavanger ger dig en unik möjlighet att uppleva Stavanger på nära håll. Härifrån har du gångavstånd till stadens butiker, restauranger, museum och gallerier. Hotellet har en personlig och tillmötesgående atmosfär fullt av modern kost och design. Bland annat av samtidskonstnären Kjell Pahr Iversen. 

Efter en lång och upplevelserik dag i Stavanger är hotellet det naturliga stället att avsluta dagen på. I hotellets bar och restaurang BareBra bjuder hotellet in dig till en välsmakande middag lagad på ekologiska råvaror. Måltiden avslutas med fördel med en god drink i baren och dess sköna salong.

Konferens

Clarion Hotel Stavanger är ett av Norges modernaste konferenshotell.  Under tio års tid har vi arbetat in en gedigen erfarenhet och ett gott renommé. Vår engagerade och tillmötesgående personal hjälper dig med allt från planering, till genomförande och avslut.

Alla våra rum inklusive Stavanger Hall som kan ta emot 720 gäster, är utrustande med den senaste tekniken. Allt för att du skall kunna genomföra en så smidig konferens som möjligt.

Perspektiv

Perspektiv
Perspektiv är vårt styrelserum på översta våningen. Rummet passar fantastiskt bra till allt från styrelsemöten, små frukostmöten, större kontraktsförhandlingar och bröllopsmiddagar.
Vi kan garantera dig att du inte kommer hitta bättre utsikt över staden Stavanger, fjordar och fjäll än från denna plats. Perspektiv är rummet för dig som vill ge ett extra gott intryck. Bredvid hittar du vår relaxavdelning med bastu, jacuzzi och en magnifik utsikt över staden.

Stavanger Hall

Stavanger Hall
Stavanger Hall är hotellets och hela Stavangers stora mötessal. Här kan vi ta emot 720 gäster i biosittning och 500 gäster sittandes till bords. Perfekt för stora konferenser, kickoffer, galamiddagar, mässor och andra evenemang. Möjligheterna är oändliga det är nästan bara din fantasi som sätter stopp för vad som kan och inte kan arrangeras här inne.

Utanför Stavanger Hall finns en stor och funktionell foajé. Här kan du som fylla på med energi i kaffepausen, eller arrangera en utställning eller använda som en mottagning med en förfriskande drink före en utsökt middag.

Inspiration

Inspiration
Det här är ett av våra populäraste rum som till stor del beror på de stora fönstren som släpper in dagsljus. Det här är rummet där kreativiteten och de goda idéerna ska flöda! Här kan vi ta emot 48- 60 gäster beroende på möblering.

Samspel

Samspel
Samspel är vårt minsta rum och som gjort för att föra en god dialog. Här kan vi ta emot 13 gäster. Det lämpar sig utmärkt för budgetplanering, kontraktsskrivande eller teambuildingsmöten.

Stämning & Dialog

Stämning & Dialog
Två identiska rum som ligger vägg i vägg med varandra. I dessa rum kan vi ta emot 20- 30 gäster beroende på möblering. De stora fönstren garanterar gott om dagsljus hela dagen.

Clarion Hotel Stavanger

Web: www.clarionstavanger.no

Engelsk: www.clarionstavanger.com

Ny Olavskleiv 8 4008 Stavanger Norge Telefon: +47 51 50 25 00
Fax: +47 51 50 25 01

Välj en hotellkedja