Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Sign Stockholm

[Total: 2    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Sign Stockholm

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm intill kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen. Clarion Sign är stadens nyaste designhotell med Skandinavien i fokus. Här finner du ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell. Här ligger fokus på Skandinavisk design och arkitektur. Hotellet är ritat av den världsberömda arkitekten Gert Wingårdh och är utfört i granit och glas som reflekterar folklivet och den gröna parken utanför.

Clarion blev 2010 utsedd till världens bästa hotellkedja för andra året i rad, och kort därefter blev Clarion Hotel Sign utsett till Clarions bästa hotell. Det gör Clarion Hotel Sign till världens bästa hotell? Och måste finnas med på vår sajt! Nyligen blev Clarion återigen utsett till världens bästa hotellkedja, för tredje gången.

På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och slappnar av på spa mellan shoppingturer och utekvällar. För att din vistelse ska bli perfekt har vi samlat tips och idéer om Stockholm på ett ställe. Enkelt och bekvämt!

Här ligger fokus på Skandinavisk design och arkitektur. Hotellet är ritat av den världsberömda arkitekten Gert Wingårdh och är utfört i granit och glas som reflekterar folklivet och den gröna parken utanför.

På Clarion Hotel Sign finner du möbler från några av Skandinaviens främsta formgivare. I lobbyn möts du av Arne Jacobsens klassiker Ägget och Svanen och de olika våningsplanen och hotellrummen representeras av världsberömda ikoner inom klassisk design som Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther.

Stjärnkocken Marcus Samuelsson är ansvarig för den kritikerrosade restaurang Aquavit i New York och på Clarion Sign Stockholm. Han använder de bästa råvarorna från Sverige och förbereda dem med passion för att skapa en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Selma CitySpa+ breder ut sig på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan. Här finner du ett gym, personliga tränare, medlemsklubb, bastu, terrasser, välgörande spabehandlingar samt en uppvärmd utomhuspool, året runt.

Selma City SPA Terass
Konferens i Stockholm

Upplev det bästa av Skandinavien, mitt i Stockholm! Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Ett framgångsrikt möte kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Sign strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad och givande konferens. Clarion Hotel Sign har en kapacitet på totalt 1220 konfererande gäster med möjlighet att ordna konferens, event och andra arrangemang för upp till 700 personer.

Utöver detta erbjuder Clarion Hotel Sign mötesrum för 20-200 personer, alla utrustade med den senaste tekniken. Med ett läge mitt i city i Stockholm finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar – allt är nära! Med ett par minuters promenad till komunikationer och allt Stockholm har att erbjuda finns det tid för både effektivitet och upplevelser. Välkommen med din förfrågan! Aquavit Grill & Raw Bar finns på hotellets entréplan med glasvägg mot Norra Bantorgets grönska och härlig citykänsla. Här kombineras skandinaviska smaker med Manhattans puls, med inredning från skandinaviska klassiker inom möbelformgivning. Lunch, middag och söndagsbrunch samt cocktailbar med dj och jazzmusik.

Aquavit Grill Raw Bar
Aquavit Grill & Raw Bar

Aquavit har blivit en ikon i den skandinaviska restaurangvärlden. När Aquavit kommer till Stockholm är det för att skapa något helt nytt, med tradition och erfarenhet i ryggen. Aquavit Grill & Raw Bar ska förmedla livet och tempot i New York till gästerna i Stockholm.

Aquavit Grill & Raw Bar är en hyllning till klassisk skandinavisk interiör och formgivning och vill skapa en varm atmosfär i kombination med matlagning. Aquavit Grill & Raw Bar serverar lunch, New York brunch och middag och håller öppet veckans alla dagar på Clarion Hotel Sign.

Öppetider

Lunch
kl. 12.00 – 16.00

A la carte
kl. 17.00 –

Selma City SPA Roofpool
Selma City SPA+

Selma CitySpa+ breder ut sig på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan. Här finner du ett gym, personliga tränare, medlemsklubb, bastu, terrasser, välgörande spabehandlingar samt en uppvärmd utomhuspool, året runt.

Ljusinsläppet från våra panoramafönster bidrar till en fantastisk utsikt över Kungsholmen vilket bjuder in till en känsla av harmoni och välbefinnande – i hjärtat av Stockholm.

Selma CitySpa+ öppnade i februari 2008 och konceptet kommer från Selma Spa+ i Sunne, Värmland. Selma Spa+ var Skandinavien första spaanläggning och är fortfarande en av de största.

I samma anda som anläggningen i Sunne fokuserar Selma CitySpa+ på hög kvalitet och en minnesvärd upplevelse. Som gäst hos oss kan du förvänta dig lite mer. Just det där lilla extra som plustecknet i logotypen visar.

Hotellet har 558 dubbelrum, alla inredda med interiör från Skandinaviens främsta möbelformgivare. Välj mellan rum som vetter mot den lugna innergården eller rum med strålande utsikt över hela Stockholm och den gröna parken. Hotellet har åtta juniorsviter med utsikt över Stockholm city. Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm intill kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen. Här finner du ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell, med Skandinavien i fokus. Slå dig ner i skandinaviska möbelklassiker och vandra runt bland fantastisk fotokonst. Besök ett nytt slags spa på Selma CitySpa+ med utsikt över Stockholm och ta del av pulsen från Manhattan på Aquavit Grill & Raw Bar.

 

Adress till Clarion Hotel Sign

Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm Sverige Telefon: +46 (0)8 676 98 00
Fax: +46 (0)8 676 98 99

[google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”650″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”sv” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”true” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Östra Järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm{}lodging_0star.png{}Clarion Hotel Sign” bubbleautopan=”true” distanceunits=”km” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Välj en hotellkedja