Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Royal Christiania Oslo

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Royal Christiania Oslo

Oslo, Norge

Clarion Hotel Royal Christiania är ett traditionellt men ändå modernt hotell i hjärtat av Oslo. Hotellet erbjuder en minnesvärd vistelse i en spännande och inspirerande miljö med konst, musik och design i perfekt harmoni.

Clarion Hotel Royal Christiania ligger mitt i hjärtat av Oslo och är ett hotell för dig som vill ha nära till stadens. Hotellet har en modern och stilren inredning inspirerad av skandinavisk design, modern konst och musik. Här kommer du garanterat att trivas.

På Royal Christiania vill vi inspirera och överraska. Vi jobbar hårt för att du ska få en så minnesvärd hotellvistelse som möjligt. Förvänta dig personlig service och en upplevelse utöver de vanliga.

Aftenposten röstade nyligen fram vår frukostbuffé som Oslos bästa hotellfrukost! Här kan du bland annat skräddarsy din egen omelett.

I vår kritikerrosade restaurang Atrium hittar du hotellets hjärta. Här serverar vi ekologisk och sund mat baserad på närproducerade råvaror. Njut av en god frukost, lunch och middag.

Efter en hektisk dag i Oslo kan du koppla av i vår relaxavdelning. Här finns bassäng och gym, eller ta en förfriskande drink i vår loungebar, Bar Royal.

Clarion Hotel Royal Christiania Restaurant
Restaurant Atrium

Välkommen till Atrium, restaurangen där det är högt i tak, bokstavligen! På Atrium kan du förvänta dig din bästa service och en riktig kulinarisk upplevelse.

Vår mat är baserad på sunda råvaror och tillagd på klassisk internationellt vis. Här jobbar vi alla lite extra för att du ska få en fantastisk upplevelse för alla sinnen.

Restaurang Atrium ligger i hjärtat av Clarion Hotel Royal Christiania, här har vi möjlighet att ta emot upp till 500 gäster. Vi kan arrangera affärsluncher, temafester, kickoffer och andra spännande event. Här serveras även hotellets frukostbuffé och lunch.

Vi på Clarion Hotel Royal Christiania är stolta över vår underbara frukostbuffé. Här hittar du bland annat nybakat bröd, färsk frukt, olika pålägg och flera smaker av müsli och yoghurt. Vi har de senaste två åren har nominerats till årets Breakfast of Twinings Awards.

Öppetider

Early Bird Frukost 
Måndag-söndag
kl. 05.00-06.30

Frukost 
Måndag-fredag
kl. 06.30-10.00
Lördag-söndag
kl. 07.30-11.00

Lunch
Måndag-fredag
kl. 11.30-14.00

Lunch à la carte 
Måndag-fredag
kl. 14.00-17.00
kl. Lördag 12.30-17.00
Söndag stängt.

À la carte 
Alla dagar
kl. 17.00-22.00

Clarion Hotel Royal Christiania
Konferens

Clarion Hotel Royal Christiania är det perfekta konferenshotellet i Oslo. Vår engagerade och effektiva personal vi hjälper dig från planering till genomförande och avslut och ser till att ni får ett inspirerande och minnesvärt arrangemang hos oss. 

I vår vackra restaurang Atrium kan vi arrangera stora galamiddagar, awardshows, temafester och liknande. Som t.ex. ett julbord för 500 personer!

Clarion Hotel Royal Christiania har hela 21 mötesrum och vi kan ta emot upp till 1024 personer.

Flygrabatt 
Om du ska flyga till konferensen på Clarion Hotel Royal Christiania, erbjuder SAS Airlines våra konferensdeltagare rabatterade priser på sina avgångar.

Aktiviteter 
Vi har även flera samarbetspartner som gör att vi kan hjälpa dig att arrangera passande aktiviteter i samband med din konferens hos oss.

Teknik 
Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Vi har goda samarbetspartners inom avancerad teknik. Vill du att din konferens direktsänds till flera regioner och utlandet, kan vi ordna det. SmartCom TV levererar direkt överföring av konferenser av alla storlekar för webb och TV. En lösning som är bra för nationella konferenser.

Clarion Hotel Royal Christiania ligger mitt i hjärtat av Oslo och är ett hotell för dig som vill ha nära till stadens. Hotellet har en modern och stilren inredning inspirerad av skandinavisk design, modern konst och musik. Här kommer du garanterat att trivas.

 

Clarion Hotel Royal Christiania

Webb: www.clarionroyalchristiania.no

Engelsk: www.clarionroyalchristiania.com

Biskop Gunnerusgt. 3 0155 Oslo Norge Telefon: +47 23 10 80 00
Fax: +47 23 10 80 80

Välj en hotellkedja