Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Post Göteborg

[Total: 2    Average: 4.5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Post Göteborg

Göteborg, Sverige

Clarion Hotel Post är ett stort och modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. Den fantastiska arkitekturen är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning. Utöver den charmerande arkitekturen ska hotellet vara en naturlig mötesplats och arena för det nya kreativa Göteborg.

Hotellet är ett hem för nya Göteborg som har vuxit fram bakom hamnen, idrottsanläggningarna och industrierna. Ett nytt Göteborg som ännu inte är lika känt som det gamla, men som har gjort sig känt i Los Angeles, Milano, Tokyo, London och New York som staden för kreativitet och nytänkande. Göteborg är inte längre industristaden utan en spännande smältdegel inom arkitektur, reklam, IT och film. En stad hela världen kommer till för inspiration.

Clarion Hotel Post ska vara ett utställningsfönster, en mötesplats och en arena för det nya Göteborg – the New Face of Gothenburg. I utvecklingsarbetet har man tagit hjälp av människorna bakom det nya Göteborg: arkitekterna Semrén & Månsson, design- och marknadskonsulenterna Stylt Trampoli, Amanda Elmander från skönhetsfabriken och sist men itne minst den världskända kocken Marcus Samuelsson med kreativt ansvar för mat och dryck.

Nu när hotellet har öppnat ska de här människorna och många andra se till att detta blir en levande och inspirerande mötesplats för både resande och lokalbefolkningen.

Atmosphere at Clarion
En skön fåtölj, en cool låtslinga, en bekant doft, ett intressant fotografi, smaken av en välblandad drink och en härlig känsla av välbehag.

Att skapa en atmosfär som tillfredsställer gästernas alla sinnen är grunden i vårt program Atmosphere at Clarion. Även om våra gäster har olika behov, kan vi med hjälp av våra medarbetares engagemang, bygga inspirerande och starka mötesplatser som gör att alla gäster får ut det mesta av sina upplevelser.

Atmosphere at Clarion bidrar till att skapa positiva upplevelser åt alla!

Clarion Hotel Post Skonhetsfabriken
Skönhetsfabriken

En oas mitt i Göteborgspulsen. Relaxen är fabrikens lunga där du kan blunda, vila och njuta mellan behandlingar eller efter träning. I den varma källan, torrbastun, ångbadet och isduschen får kroppen och själen uppleva lugnet långt från bruset utanför.

Jämlik skönhet

Vi utmanar spavärldens normer och tar en egen väg.
Vi behandlar män och kvinnor lika i en tidlös miljö befriad från new age-trender.
Välkommen till Sveriges första skönhetsfabrik!

Bakom den 1 200 kvm stora Skönhetsfabriken står Amanda och Johan Elmander. Konceptet för Skönhetsfabriken är uppbyggt som fotbollslandslagets stjärnanfallare och hans fru själva lever sina liv. Det vill säga med en sund livsstil, kvalitet in i minsta detalj, långsiktighet, uthållighet som utgångspunkt för hälsa-, träning och skönhet.

Huset som inramar Skönhetsfabriken är Clarion Hotel Post. Ett efterlängtat hotell i internationell toppklass med visionen om att bli ”The new face of Gothenburg”. Helt enkelt en perfekt plats för Skönhetsfabriken. – Mitt i Göteborgs resandecentrum vid Centralen och i ett hus med anor, vill vi skapa en miljö som stannar tiden för en stund.

Allt vi gör handlar om individens välbefinnande och konceptet omfattar allt från effektiv träning och avkoppling till skönhetsbehandlingar, hårvård, kropps- vård och styling.

norda_logo
Norda Grill & Bar

Svensk västkust möter amerikansk östkust – eller Halv Special möter Manhattan

Hela idén med Norda Bar & Grill är att kombinera det bästa av de två städer som har format oss, städerna vi älskar – New York och Göteborg. Och när vi säger det bästa inkluderar vi även gatuköksmat och populära klassiker som annars regelmässigt stängs ute från restauranger som anser sig vara “fina”. Om den attityden någonsin smyger sig in här är vi illa ute…

Det finns inget tråkigare än hotellrestauranger som bara är till för hotellgästerna. I en storstad vill de ju givetvis också känna av staden, dess smaker, människor och puls. Alltså ger de sig ut på stan till de restauranger som stadens invånare väljer och trivs på.

Följaktligen handlar en lyckad hotellrestaurang om att få stadens invånare att komma in på hotellet, dess restauranger och barer. Lätt i teorin, men klart svårare i praktiken har det visat sig – inte minst i Skandinavien där vi inte har någon tradition av att gå in på hotell i våra egna städer.

Vår lösning på Clarion Hotel Post är att ta hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgsson och en av världens mest kända och framgångsrika kockar. Han har fått i uppdrag att skapa samtliga våra mat- och dryckeskoncept och att se till att de håller den höga nivå som krävs av ett sådant här hotell, på en sådan här plats, i en sådan här stad.

Clarion Hotel Posthuset Lyxigt
Clarion Hotel Post har möjlighet att ordna konferens, event och andra arrangemang för upp till 1 500 personer. Utöver detta erbjuder Clarion Hotel Post mötesrum för 2-1000 personer, alla utrustade med den senaste tekniken. Skisser över våra lokaler följer nedan.

 

Clarion Hotel Post

Drottningtorget 10, (Box 111 41, 404 23) 411 03 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0) 31 61 90 00
Fax: +46 (0) 31 61 90 99

Välj en hotellkedja